Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1g Dessicant-verpakkingen met Aiwa-papier

Wordt ook silicageldsachet of zakje met silicagel genoemd. 1. Specificatie: 0,5 g, 1 g, 2 g, 3G, 4 G, 5 g, 6 g, 10 g, 20 g, 30 g, 50 g, 100 g, 200 g, 500 g, 1000 g, etc. 2. vulmateriaal: silicagel wit, silicagel blauw, silicagel oranje, enz. 3. Verpakkingsmateriaal: Samengesteld document, filtreerpapier, niet-geweven document, tyvek document, OPP film, enz. 4. Verpakking: 20kgs / Carton of trommel Het droogmiddel van het silicagel wordt gebruikt als vochtigheidsdroogmiddel aan waterdamp, bederf, schimmel, meeldauw, gassen en lucht verminderen. Afhankelijk van het gebruik bevat het blauwe, witte en oranje parels van silicagel. Droogmiddelpakketten worden gebruikt in een verscheidenheid aan verpakkingstoepassingen, waaronder vitaminen, medische diagnostiek, farmaceutische producten, elektronica, voedsel, optische producten, kleding en consumentenverpakkingen. Silica gel droogmiddel zijn DMF Free die speciaal zijn gemaakt voor vocht- en vochtproblemen, dit product heeft de beste kwaliteit silica en is verpakt in COMPOSITE PAPIER met het label "Do not Eat".

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Item

Silica gel deshydratiemiddelen

gewicht

1g

Droogmiddel materiaal:

witte silicagel

Capaciteit:

vochtigheid

Grootte:

20x40mm

Verpakkingsmateriaal:

Aiwa-papier

Inpakken

karton

Functie tijd:

duurt ongeveer 6 maanden (afhankelijk van de gebruiksomgeving)

opslag:

plaats in een droge, normale staat, houd deze gedurende 2 jaar gesloten;

Laden aantal:

20'ft: 672 dozen

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1g droogpakpakken met aiwapapier in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1g droogpakpakketten met aiwapapier, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek