Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1g zakken met siliconengel

Silica gel wit, gepareld of korrelig schuim, dat verkrijgbaar is in veel maas en mm-formaat voor gebruik in een veel industriële oplossing van het benodigde selectief absorptievermogen. De geactiveerde witte kiezelgel heeft geen geur of geen smaak, is niet giftig en er vinden geen chemische bijwerkingen plaats, met zijn inwendige roosteroppervlak dat in staat is om de wonderlijke hoeveelheid vocht te adsorberen. Het praktische van witte gel is geen indicatie, als het vrij is van vocht, gaat het naar transparant wit, zonder enige vormverandering en grootte. Opslag: Silica-gel droogmiddel is krachtig in sorptief vocht, daarom moet het in een droge omgeving op de plank worden geplaatst. Neem maatregelen om regen, vocht en zonnestraling tijdens het transport te voorkomen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Productnaam

  Silica gel deshydratiemiddelen

Grondstof

1-3 mm 2-4 mm silicagel kralen

(indien nodig kunnen we u siliciumdioxidegelparels, zoals oranje of blauwe silicagelparels, geven)

Gewicht

1g

Verpakkingsmateriaal

Tyvek-papier

Type verpakking

Achterafsluiting, drievoudige afdichting, vierzijdige afdichting, oogmarkering kan worden afgedrukt. Continuous strip is beschikbaar

Functie

Vochtopname, vochtafvoer, verlengde houdbaarheid.

Gebruik

Schoenen, Elektronica, Instrumenten, Voeding, Farmaceutica, Gezondheidssupplementen, Kleding, Leer, enz.

Houdbaarheid

Ten minste 2 jaar

Voorzien zijn van

Niet-toxisch, milieuvriendelijk, DMF-vrij, FDA-goedkeuring, MSDS beschikbaar

opslagruimte

Op een koele, droge plaats bewaard. Maak het afgesloten na gebruik

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1g siliconengelzakken in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1g siliconen gelzakken, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek