Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

500g silicagel droogmiddel

500g silicagel droogmiddel

1). vocht absorptie prestaties voordeel Absorptiegraad van Chunwang droogmiddel is 8 keer tot 10 keer hoger dan de gemeenschappelijke droogmiddelen. Het betekent dat vocht absorptie tot 40% kan worden. 2). de voordeel verpakking Gemeenschappelijke droogmiddelen kunnen alleen worden gebruikt om één pakket wijd op te gebruiken. Chunwang droogmiddelen dual pakketten van DuPont-Tyvek® papier en zeer hoogwaardige nonwoven materialen gebruiken. 3). bredere toepassing temperatuurbereik Silica gel kan niet worden gebruikt in zeegang transport omdat het vocht uit wanneer de temperatuur 37℃ bereikt zal vrijgeven. Chunwang droogmiddelen kan worden gebruikt vanaf - 5℃ tot 90 ℃. 4). milieu voordeel Chunwang droogmiddel DMF-vrij en kan worden weggegooid als gewone huisvuil. 5). service voordeel Ons professionele team is altijd klaar om te ontwerpen de meest geschikte regeling van de vocht-bewijs voor uw producten.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Reusable Best Dehumidifier.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Gericht op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd is een hi-tech entiteit die in staat van massaproductie en grote markt. Wij zijn gespecialieerd ontwikkeling en vervaardiging van droogmiddelen van verschillende specificaties, die zijn geschikt voor vochtige absorptiion, wateropname en eigenaardige geur afvegen. Met tientallen jaren ervaringen zijn we goed geschoolde in termen van productie en management. Hoewel verbeterd met goede apparatuur, vertragen we nooit onze stap van de invoering van nieuwe technologie in de wereld.

4. toepassing

Het is van toepassing op ferrometaal, gelegeerd staal, gietijzer, koper, messing, bronzen, verzinkt metaal, zink en de legering, chroom en haar legering, cadmium en haar legering, nikkel en haar legering, tin en haar legering, aluminium en haar legering, en andere metalen materialen en hun producten .

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 500 g silicagel droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 500g silicagel droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek