Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

5g Silicon gratis Sample verpakking

Silicagel droogmiddel is een zeer actieve adsorptie-materiaal. Het is meestal gemaakt van reageren met natriumsilicaat een zwavelzuur, veroudering en zure zeepbel. Het is onoplosbaar in water en oplosmiddelen. Niet-giftige en smakeloos, chemische stabiliteit. Het zal niet reageren met enig materiaal behalve alkali en fluorkoolwaterstof zuur. Standaard witte silica gel wordt aangeduid als zijnde niet-vermelding. Absorbeert vocht blijft het fysiek ongewijzigd. Niet-vermelding silicagel is zowel goedkope en effectieve, beschikbaar los in bulk verpakkingen of verpakt in zakjes. Toepassing: toegepast op het pakket van schoenen, kleding, meubels, militair gebruik, Container, elektronische producten, leder-wear, ware kunst, cadeau doos, Jewel box, thee blad box enz.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Spesification

Items

Specificatie

Uiterlijk

Wit bolvormig kralen

Verhouding tussen grootte gekwalificeerd

≥94%

SiO2

≥98%

Bulkdichtheid

≥750g/L

Adsorptie capaciteit


RH = 20%

≥10.5%

RH = 50%

≥22%

RH = 90%

≥33%

Verlies op de verwarming

≤2%

Gekwalificeerde verhouding van sferische korrels

≥85%

PH-waarde

4-8

Specifieke weerstand

≥3000Ω·cm

2. afbeeldingen

3. bedrijf

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd is opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd in het creëren van mensen een natuurlijke, comfortabele en gezonde leefomgeving, ondersteund met een reeks van droogmiddelen producten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor schoon en gezondheid milieu leven.

Sophia business card.jpg

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 5 g silicon verpakking monster vrij in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 5g silicon verpakking monster gratis, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek