Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Anti-olie voedsel droogmiddel voor voedsel

Anti-olie voedsel droogmiddel voor voedsel

Anti-olie voedsel droogmiddel voor voedsel Productdetails: Items: Anti-olie voedsel droogmiddel Gewicht: 1g tot 5g Grootte: 2-4mm Kleur: Transparant Vocht adsorptie:> 30% Levertijd: Voorbeeld 1-2 werkdagen, Massaproducten 15 werken dagen. Gratis monster beschikbaar, welkom OEM Inleiding: anti-olie voedsel ...

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Anti-olie voedsel droogmiddel voor voedsel

Productdetails:

Items: anti-olie voedsel droogmiddel

Gewicht: 1g tot 5g

Afmeting: 2-4 mm

Kleur: transparant

Vocht adsorptie:> 30%

Levertijd: Voorbeeld 1-2 werkdagen, massaproducten 15 werkdagen.

Gratis monster beschikbaar, welkom OEM


Invoering:

Anti-olie voedsel droogmiddel was speciaal ontworpen voor het absorberen van vocht in rijke olie bevat voedsel. Zijn belangrijkste ingrediënt is hoge kwaliteit silicagel kralen met een sterke vochtadsorptie ablility. Het is food grade, niet-toxisch en milieuvriendelijk, voldoen aan de Rosh, REACH en andere voorschriften. Vergeleken met normale voedsel droogmiddel, Chunwang anti-olie voedsel droogmiddel speciaal gebruik OPP stof plus transparante anti-olie film, zodat voorkomen van olie-invasie , behoud vocht adsorptie capaciteit.


Productfoto:

Silica gel 1g (1).jpgSilica gel 1g (1).jpgsilica gel 2g for food (1).jpg


Bedrijfsinformatie

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van anti-olie droogmiddel voor silicagel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.

1.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van anti-olie voedsel droogmiddel voor voedsel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: anti-olie voedsel droogmiddel voor voedsel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek