Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Aromatische soort droogmiddel

Aromatische soort droogmiddel

die bestaat uit hoge adsorptie indicatie oranje silicagel dessicant materiaal, de herbruikbare ontvochtiging busje is een slim en sterke manier om te voorkomen dat ruimten tegen schadelijke effecten van overtollig vocht, vocht vermindert condensatie in uw huis en te helpen met het vermijden van condensatie, vochtige, mould en schimmel. Milieuvriendelijke luchtontvochtiger busje opnieuw en opnieuw kan worden gebruikt door aangevuld, dat kosten en zorg ervoor dat bespaart uw mooie voeders prestaties goed en droog.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Dry Desiccant.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

1. beursgenoteerd op 2015, opgericht in 1998, de openbare vennootschap in dessicant markt van China.

2.Products: Silica gel droogmiddelen montmorilloniet droogmiddelen, farmaceutische droogmiddelen, vochtigheid indicator kaart, vocht schokdemper Air freshener, enz

4. toepassing

1. het heeft uitstekende olie-proof permeabiliteit, vooral gebruikt voor olie voedselpakket, zoals taart, gedroogde vis, gepofte eten, koekjes.

2. stofdicht, geroosterde algemeen gebruik in zaden & noten, zoals meloen zaden, noten

3. gebruikte in snoep, conserven van fruit, koekjes, enz.

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van aromatische soort droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: aromatische soort droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek