Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Koop korting Silica luchtontvochtiger

Silicagel is een absorberend middel met hoge activiteit dat in staat is om meer dan 40% vocht van zijn gewicht te absorberen. Het heeft een stabiele chemische eigenschap en reageert nooit met stoffen behalve alkai en fluorwaterstofzuur, dat beslist dat het veel functies heeft die niet door andere materialen kunnen worden vervangen, zoals een hoog absorptievermogen, niet-toxisch, oderless en milieu vriendelijk. En silicagel is het enige droogmiddel dat contact kan maken met het voedsel en farmaceutische producten door de FDA-goedkeuring. Bovendien kan het verpakkingsmateriaal voorkomen dat het silicagel lekt en vervuiling. Het maakt onze producten veiliger en gezonder.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Materiaal

Silicagel

Vocht adsorptie

33% -35% (RH = 80%. T = 25 )

Waterbestendig

<>

Specificatie

0,3 g / 0,5 g / 1 g / 1,5 g / 5g / 6g / 10g / 20g

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van goedkope silicagelontvochtiger in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: kopen korting silica luchtontvochtiger, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek