Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Koop gratis monster Drying Agent

Silicagel is een soort hoogactief absorberend materiaal, dat in het algemeen wordt verkregen door reactie van natriumsilicaat en zwavelzuur samen met veroudering, zure doorweking en andere series nabewerking. Silicagel behoort tot de amorfe stof en de chemische formule ervan is mSiO2. H2O. Met stabiele chemische eigenschappen zal het niet verbranden en zal het niet oplossen in enig oplosmiddel behalve alkali en fluorwaterstofzuur. Silica gels van verschillende modellen vormen verschillende structuren met fijne poriën als gevolg van verschillende vervaardigingsmethoden. Bovendien bepalen de chemische componenten en de fysische structuur van silicagel dat silicagel veel eigenschappen bezit die niet door andere materialen van dezelfde soort kunnen worden gesubstitueerd, zoals hoge absorptieprestaties, uitstekende thermische stabiliteit, stabiele chemie, hoge mechanische sterkte en andere.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Product type:

silicagel droogmiddel

Productnaam:

0,5 g / 1 g / 2 g / 5 g / 10 g / 100 g / 500 g silicagel dessicant

Materiaal:

silicagel, niet-geweven stof

Gewicht:

0,5 g-1000 g of aangepast

Inpak materiaal:

Aiwa-papier / doos

Printing:

drukken in het Engels, Japans, Duits, Spaans, Frans, Vietnameses of door de klant opgegeven

2.pictures

desiccant canisters.jpg

3. opgericht in 1998, Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd is een professionele fabrikant en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van vrij verkrijgbare droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: kopen droogmiddel gratis monster, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek