Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

China Fabriek Silica Gel

China Fabriek Silica Gel

1. Snelle en extra absorberende silicagel. 2. Biedt superieure adsorptie. Silicagel kan ongeveer 40% van zijn gewicht opnemen. 3. Goed slotwatercapaciteit, het zal niet lekken na het absorberen. Blijft droog bij maximaal 4. Het is niet giftig genoeg om te voldoen aan de FDA-specificaties voor voedsel en geneesmiddelen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Silica Gel Desiccant Fda Approved.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

4.Application

Silicagel droogmiddel wordt gebruikt als een vocht droogmiddel om waterdamp, bederf, schimmel, meeldauw, gassen en lucht te verminderen. Afhankelijk van het gebruik bevat het blauwe, witte en oranje parels van silicagel. Droogmiddelpakketten worden gebruikt in een verscheidenheid aan verpakkingstoepassingen, waaronder vitaminen, medische diagnostiek, farmaceutische producten, elektronica, voedsel, optische producten, kleding en consumentenverpakkingen.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van silicagel in chinafabriek in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: china fabriek silicagel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek