Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

5g voedingssupplement Gebruik Food Grade Silica Gel Packet

Chunwang voedsel silicagel droogmiddel wordt veel gebruikt in voedsel, farmaceutische product pakket om ze te beschermen tegen vocht, verlengen product houdbaarheid.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

5g voedingssupplement Gebruik Food Grade Silica Gel Packet

Type: silicagel type voedsel droogmiddel

Gewicht: 5gram

Afmeting: 28 * 65 mm

Pakpapier: tyvekpapier

  Invoering:

Zoals we weten, wordt voedsel, pharamceutical product gemakkelijk vochtig worden in de omgeving. Elke dag eten we veel voedsel, tijdens de opslag, als het in de natte omgeving of de verpakking kapot is, valt het vocht uit de verpakking, zal voedsel worden afgebroken of opgelost, en zelfs slechte geuren verspreiden. De kwaliteit van voedingsmiddelen werd beïnvloed. Daarom introduceren we voedselendroogmiddel om uw voedsel tegen vocht te beschermen en de houdbaarheid van producten te verlengen.

Voorzien zijn van:

Silia-gel heeft het kenmerk van een hoog absorptievermogen, goede thermische stabiliteit, hoge mechanische sterkte, niet-toxisch, geurloos en milieuvriendelijk. Het is het enige droogmiddel dat contact kan opnemen met het voedsel en farmaceutische producten door FDA-goedkeuring. Chunwang voedsel silicagel droogmiddel kiezen goede kwaliteit silicagel kralen, met hoge vochtopname 36%, gebruik tyvek papier, maken silicagel droogmiddel in stofvrije workshop om de veiligheid van voedsel silicagel droogmiddel.

Prestatieparameter:


Item
Referentie standaard
Granularity Qualifired Rate > 90%
Vochtopname (T = 25 ° C, RH = 80%) ≥30%
Vochtgehalte <>
Bulkdichtheid > 750g / L
PH 4-7
Dosering Referentie Dosering ReferentieToepassing:

1. Het heeft uitstekende oliebestendige permeabiliteit, vooral gebruikt voor olie voedselpakket, zoals cake, droge vissen, gepuft voedsel, koekjes.

2. Stofdicht, wijd gebruik in geroosterde zaden & noten, zoals meloenzaden, noten

3. Op grote schaal gebruikt in snoep, geconserveerd fruit, koekjes, enz.

4. Farmaceutica, voedingssupplement, etc.


Productafbeeldingen:


Bedrijfsinformatie:


Company .jpg

Bedrijf profile.jpg

certificate.jpg


Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 5g voedingssupplement Gebruik Food Grade Silica Gel Packet in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 5g voedingssupplement Gebruik Food Grade Silica Gel Packet, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek