Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Stofvrij huishoudelijk gebruik Silica Gel 500g

Silicagel in PP-stof wordt veel gebruikt in instrumenten, huishoudelijke producten, apparatuur en dergelijke om ze te beschermen tegen vocht.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Stofvrij huishoudelijk gebruik Silica Gel 500g


一. Grondstof: Type A silicagel

silicagel grondstof.png

二. Voorzien zijn van:

Silia-gel heeft het kenmerk van een hoog absorptievermogen, goede thermische stabiliteit, hoge mechanische sterkte, niet-toxisch, geurloos en milieuvriendelijk. Het is het enige droogmiddel dat contact kan opnemen met het voedsel en farmaceutische producten door goedkeuring door de FDA.


三. Prestatieparameter:

Prestatieparameter.png

四. Productfoto:

Silica Gel (1).JPG

Silica Gel (11).JPG

五. Toepassing:

Silicagel droogmiddel wordt veel gebruikt in speelgoed, instrumenten, elektronische producten, huishoudelijke producten en ga zo maar door.


六. Bedrijfsinformatie:

Bedrijf Chunwang 2.png

Chunwang-fabriek 1.pngChunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van stofvrij huishoudelijk gebruik silicagel 500g in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: stofvrij huishoudelijk gebruik silicagel 500g, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek