Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Fda Silica Gel droogmiddel

Fda Silica Gel droogmiddel

1. Pakketten bevatten silicagel die een niet-toxisch en inert vochtvanger 2.Silica gel kan absorberen 40 procent van zijn gewicht in waterdamp 3. biedt superieure absorptie - blijft droog bij maximale verzadiging 4. vechten schimmel, meeldauw, corrosie en roesten met silicagel

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Silica Gel Dehumidifier.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd is een ISO 9001 kwaliteit gecertificeerde droogmiddel fabrikant gevestigd in Shenzhen stad Guangdong procvice, dat is een van de grootste productiestad in China. Wij produceren een complete lijn droogpakketten die silicagel, klei (montmorilloniet), moleculaire zeef, actieve kool bevatten. Onze producten worden veel gebruikt in verschillende verpakkingstoepassingen, waaronder elektronica. PCB, LED, IC, kleding, schoenen, speelgoed, hardware, meubels en consumentenproducten. Standaardformaten zijn 1g-1000g of aangepast zijn beschikbaar om te voldoen aan uw verpakkingsbehoeften en OEM toegestaan.

4.Application

Hoofdzakelijk gebruikt als deshydratiemiddelen, vochtparels, middelen om de geur en allerlei absorptiemiddelen te verwijderen. Op grote schaal gebruikt om de relatieve vochtigheid van de omgeving te regelen voor opslag en transport van instrumenten, meters, instrumentenapparatuur, leer, bagage, schoenen, textiel, voedsel, medicijnen enzovoort. Het kan voorkomen dat voorwerpen vocht opnemen, mild worden en roesten. Vanwege hun hoge bulkdichtheid en het voor de hand liggende effect om vocht te absorberen in het geval van lage luchtvochtigheid, kan het worden gebruikt als luchtreiniger. Ze worden veel gebruikt in het zeetransport van de oceaan, omdat de goederen tijdens het transport vaak ontaarden als gevolg van temperatuur, het product effectief kan worden gebruikt om water te absorberen, zodat de kwaliteit van de goederen is gewaarborgd.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van fda silicagel droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: FDA silicagel droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek