Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

0,5 gram tot 3 gram tyvek-papierverpakte siliciumdioxidegel voedsel droogmiddel

Chunwang silicagel type voedsel droogmiddel belangrijkste ingrediënt is van goede kwaliteit silicagel kralen met meer dan 30% vocht adsorptiecapaciteit, verpakt in tyvek papier

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

0,5 gram tot 3 gram tyvek-papierverpakte siliciumdioxidegel voedsel droogmiddel

Type: silicagel type voedsel droogmiddel

Gewicht: 0,5 gram / 1 gram / 2 gram / 3 gram

Afmeting: 20 * 36mm / 20 * 40mm / 20 * 55mm

Inpakpapier: tyvek

  Invoering:

Elke dag eten we veel voedsel, tijdens de opslag, als het in de natte omgeving of de verpakking kapot is, valt het vocht uit de verpakking, zal voedsel worden afgebroken of opgelost, en zelfs slechte geuren verspreiden. De kwaliteit van voedingsmiddelen werd beïnvloed. Daarom introduceren we voedsel droogmiddel om uw voedsel te beschermen.  

Voorzien zijn van:

Chunwang silicagel type voedsel droogmiddel belangrijkste ingrediënt is van goede kwaliteit silicagel kralen met meer dan 30% vocht adsorptiecapaciteit, verpakt in tyvek papier. Het is sterk, stoer, schoon en doorlaatbaar. Silicagel droogmiddel is milieuvriendelijk; voldoen aan DMF-vrij, RoHs, SVHC en andere regelgeving en GMP-geautoriseerde audit. Het is natuurlijk, veilig en kan direct in contact komen met voedsel. Om de kwaliteit van het voedsel droogmiddel te garanderen, produceren we het speciaal in een stofvrije werkplaats.

GMPcertificate.jpg

Eten droogmiddel onderhoud van zonnebloempitten smaak

De belangrijkste reden voor de slechte smaak van droge vruchten en noten is dat voedingsstoffen worden geoxideerd tijdens de circulatie, terwijl vocht de oxidatie versnelt. Het gebruik van droogmiddel in voedselverpakkingen kan de relatieve vochtigheid effectief verminderen; remming van ranzigheid, behoud van de oorspronkelijke smaak. Wanneer de omgevingsvochtigheid oploopt tot 60% of hoger, is het vochtgehalte van producten duidelijk aangetast. Neem zonnebloempitten als voorbeeld:

Vergelijking van waterinhoud ( bij kamertemperatuur )

voedsel droogmiddel testen .png

14.jpg

12.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 0,5 gram tot 3 gram tyvek-papierverpakte siliciumdioxidegel-voedseldeshydratiemiddelen in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 0.5 gram tot 3 gram tyvek papier verpakt silicagel voedsel droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek