Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoge kwaliteit douaneembleem droge tas

Hoge kwaliteit douaneembleem droge tas

Silicagel droogmiddel is een kleurloos of licht geel transparante of lichtdoorlatende kristallijn silica (ook bekend als silica), geen chemische reactie is een kristal, het interieur van een kristalstructuur van fijne poriën van de Maas, deze poriën kunnen absorberen vocht door hun fysieke aantrekkelijkheid behouden water, luchtvaart delen, computeronderdelen, elektronische producten, lederen producten, levensmiddelen en andere industrieën. Zelfs als het droogmiddel alle ondergedompeld in water, het niet verzachten of vloeibaar. Het heeft een niet-toxisch, smaakloos, niet-bijtend, niet-vervuilende kenmerken, kan worden in direct contact met een willekeurig object.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Silica Gel Price.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

1. beursgenoteerd op 2015, opgericht in 1998, de openbare vennootschap in dessicant markt van China.

2.Products: Silica gel droogmiddelen montmorilloniet droogmiddelen, farmaceutische droogmiddelen, vochtigheid indicator kaart, vocht schokdemper Air freshener, enz

4. FAQ

1:are u een fabrikant of een handel bedrijf?

ShengFeng bedrijf is een professionele fabrikant gespecialiseerd manyfacturing allerlei diagnostisch reagens verpakkingsmaterialen en verbruiksartikelen. We genieten van grote reputatie onder onze klanten niet alleen voor concurrerende prijs, gekwalificeerde product maar ook voor uitstekende.

2:How kan ik krijgen sommige monsters?

We zijn vereerd dat we bieden u monsters kostenloos, maar de nieuwe clients wordt verwacht dat de courier kosten en de kosten zal worden afgetrokken van de betaling voor formele orde.

U kunt met betrekking tot de kosten van de courier, regelen een RPI(remote pick-up) dienst op Fedex,UPS,DHL,etc.to hebben monsters verzameld; of ons mee te delen met uw DHL-collectie-account. U kunt vervolgens de vrachtkosten betalen rechtstreeks naar uw lokale vervoerder bedrijf.

3:can u fabriek afdrukken ot plakken mijn logo op de goederen?

Ja, we kunnen afdrukken of plak het logo op de goederen of hun verpakking-box, voor octrooibescherming doel, een brief van de advocaat (van de brief van de vergunning) worden verstrekt voor het logo. We usaually porduce goederen op basis van klant monsters of basede op picture,logo,size,etc.detail van klant informatie-ontwerp voor klanten.

4:How uw fabriek doet met betrekking tot kwaliteitscontrole?

Kwaliteit is prioriteit! Dus wij altijd grote inportance aan controlliing van de kwaliteit hechten van de cery beginnin tot het einde.

Ten eerste, wij ISO9001 certificatie, tot nu toe aan het productieproces, we hebben standaard regels;

Ten tweede, wij hebben QC team, is een in de fabriek te controleren van de productie, de andere is als derde onderdeel, Inspecteer de goederen uit klanten. Zodra alles OK is. Onze afdeling document kan het boek van de vesse, het schip het.

Ten derde, wij hebben alle deatiled records voor nonconformaity producten, dan zullen we samenvatting volgens deze records, voorkomen het opnieuw gebeuren.

Tot slot, wij de relevante voor gedrag observeren & wetten vormen regering in milieu-, mensenrechten- en aspecten zoals geen kinderen arbeid, geen arbeid van de gevangene, enzovoort.

Opgericht in 1998, Chunwang staat bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoge kwaliteit douaneembleem droog tas in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: hoge kwaliteit douaneembleem dry bag, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek