Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoogwaardige silicagel droogmiddel voor kleding

Hoogwaardige silicagel droogmiddel voor kleding

Silica Gels worden gebruikt voor het absorberen van mosture om de juiste vochtigheid in een afgesloten omgeving te houden om lading tegen schimmel te beschermen, silicagel droogmiddel wordt veel gebruikt bij de opslag van kleding, tassen, voedsel, medicijnen, speelgoed, houtwerk, instrumenten, meters, elektrische apparaten en computers, enz., silicagel is een absorberend middel met hoge activiteit, dit soort droogmiddel heeft een stabiele chemische eigenschap, met een hoge capaciteit, goede thermische stabiliteit, hoge mechanische stabiliteit, niet-toxische, geurloze en milieuvriendelijke producten.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Fine Grade Silica Gel.PNG

2.Photos

3.Company

Wij zijn een fabrikant van droogmiddelen meer dan 18 jaar. Onze producten zijn geëxporteerd naar de EU, Australië, de VS en Duitsland en hebben een goede reputatie bij onze klanten.

Uw specifieke vraag kan ook worden beantwoord, omdat we onze eigen R & D-afdeling en onze eigen fabriek hebben.

4.FAQ

Q1: waarom voor ons kiezen?

A1: We hebben professionele team van werknemers, service en inspectie, en we hebben eigen sub fabrieken.

Q2: Kan ik monsters krijgen?

A2: Natuurlijk kunnen we de monsters gratis verzenden, maar de klant moet de vrachtkosten betalen. Het kost een aantal monster kosten voor aangepaste desighs, maar het is terugbetaalbaar wanneer de bestelling is tot bepaalde hoeveelheid.

Q3: hoe te betalen?

A3: meestal moet je betalen 30% storting vóór productie, het saldo betaald voor verzending. Voor de kleine bestelling moet je de hele betaling betalen voor de productie.

Q4: Hoeveel kleuren zijn beschikbaar?

A4: u kunt aangepaste kleuren maken als uw speciale verzoek. Dus elke Pantone-kleur is beschikbaar. Je hoeft me alleen maar je favoriete Pantone-kleur te vertellen.

Q5: wilt u mijn schimmel voor toekomstige bestellingen opslaan?

A5: Ja. Zodra we uw mal hebben gemaakt, kunt u deze zo vaak gebruiken als u wilt, zonder kosten voor toekomstige bestellingen.

Zolang u hetzelfde ontwerp behoudt, zijn er nooit nieuwe vormingskosten.

Q6: Biedt u aangepaste verpakking aan?

A6: Ja. Al onze producten kunnen worden verpakt als uw vereiste

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoogwaardig silicagel droogmiddel voor kleding in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: hoge kwaliteit silicagel droogmiddel voor kleding, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek