Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hydrofobe Silica Gel filter

Hydrofobe Silica Gel filter

1. deze absorberend materiaal is niet giftig en geurloos, en kan niet chemisch reageren met elke stof, met uitzondering van de sterke base en hy drofluoric acides. Het kan zelfs worden in directe contact voedsel veilig als het is FDA goedgekeurd. 2. Silica gel heeft een sterke absorptiecapaciteit in een verscheidenheid van situaties.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Composition Packing Material Silica Gel Desiccant.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Opgericht in 1998, is Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd een leider in het leveren van Adsorbents, Clay droogmiddelen en overdracht van de massa producten. We hebben veel klanten variërend van multinationale cliënten tot grote bedrijven gediend. Met 18 jaar's ervaring kan de oplossingen die u moet leveren.

4. toepassing

Voornamelijk gebruikt voor het absorberen van vocht, anti-roest van instrumenten, meters en apparatuur in de bijgevoegde voorwaarden. Na het vocht te absorberen, blijkt van blauw naar rood, visueel met vermelding van de relatieve vochtigheid van de bepaalde omgevingen. Wanneer gebruikt met gewone silicagel of droger, het geeft aan in welke mate de droger absorbeert het vocht en de relatieve vochtigheid van een bepaald milieucompartiment rechters. Het wordt veel gebruikt als silicagel droger voor de verpakking van precisie-instrumenten, leer, schoenen, kleding, levensmiddelen, geneesmiddelen en huishoudelijke elektrische apparaten, enz

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hydrofobe silicagel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: hydrofobe silica gel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek