Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Vochtabsorberende kralen Grote zak

Alle zakjes met droogmiddel die hieronder worden beschreven, voldoen aan de NAVO-voorschriften en bieden een economische manier om te beschermen tegen vochtschade tijdens transport en opslag. Silicagel droogmiddel wordt synthetisch geproduceerd uit natriumsilicaat en heeft een absorptiecapaciteit van ongeveer 30% (op gewichtsbasis) bij een relatieve vochtigheid van 50% bij 25 ° C. Droogmiddelen zijn ideaal voor het beschermen van verpakkingen en omhulsels die gevoelig zijn voor beschadiging door vocht, zoals elektronische componenten. Chunwang-deshydratiemiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals Silica Gel-pakketten, Container-droogmiddel, Farmaceutisch en Voedsel droogmiddel, Activated Clay en Molecular Sieve. De synthetische en natuurlijke materialen hebben een absorptievermogen dat geschikt is voor een breed scala aan productsoorten, omgevingen en vochtigheidsniveaus. De toevoeging van vochtigheidsindicatiekaarten (HIC) maakt een visuele controle van de luchtvochtigheidsgraad binnen behuizingen of verpakte items mogelijk. Dit geeft ook een snelle evaluatie van de prestaties van het droogmiddel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Item

Silica gel deshydratiemiddelen

gewicht

100g

Droogmiddel materiaal:

Geeft silicagel aan

Capaciteit:

vochtigheid

Grootte:

Hang van het gewicht af

Verpakkingsmateriaal:

Tyvek-papier

Inpakken

karton

Functie tijd:

duurt ongeveer 6 maanden (afhankelijk van de gebruiksomgeving)

opslag:

plaats in een droge, normale staat, houd deze gedurende 2 jaar gesloten;

Laden aantal:

20'ft: 672 dozen

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van vochtabsorberende kralen grote zakken in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: vochtabsorberende kralen grote zak, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek