Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Biologische Superfood Snacks Verpakking Silicagel Droogmiddel Pakket

Biologische Superfood Snacks Verpakking Silicagel Droogmiddel Pakket

Silicagel droogmiddelpakketten worden veel gebruikt voor verpakking van voedselhapjes om het te beschermen tegen vochtafbraak en de kwaliteit te behouden.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Organic Superfood Snacks verpakking silicagel droogmiddel pakket

Productomschrijving

5.jpg

Wat is silicagel?

Silicagel is een absorberend middel met hoge activiteit dat in staat is meer dan 30% vocht van het gewicht te absorberen. En het is het enige materiaal dat rechtstreeks contact kan opnemen met het voedsel en farmaceutische producten door de FDA-goedkeuring.

Waarom heeft u het silicagel droogmiddel nodig?

Vocht en zuurstof kunnen de chemische of fysische stabiliteit van producten beïnvloeden, zelfs binnen verpakkingsmaterialen worden producten blootgesteld aan vocht en zuurstof die het pakket van buitenaf kunnen doordringen. Dus, het silicagel droogmiddel wordt gebruikt voor het absorberen van het vocht in de afgesloten omgeving om de kwaliteit van producten te garanderen en hun houdbaarheid te verlengen.

Is het veilig voor verpakkingen met voedingsproducten?

Silicagel is een absorberend middel met hoge activiteit dat in staat is meer dan 30% vocht van het gewicht te absorberen. En het is het enige materiaal dat rechtstreeks contact kan opnemen met het voedsel en farmaceutische producten door de FDA-goedkeuring.

Onze medische silicagel droogmiddelen zijn gemaakt van uitstekende type A silicagel parels, verpakt met verpakkingspapier van voedingskwaliteit in 100000 klasse cleanroom, verfijnd door ultraviolate sterilisatie.

parameters:

NEE.

items

Standaard


vochtopnameRH = 20%

10%


RH = 40%

20%


RV = 80%

32%


vochtgehalte

<>


bulkdichtheid

750


PH waarde

4-7


dosisreferentie

1,67 g-2 g / l

  Zware metalen en resterende oplosmiddelen:

Inspectie artikelen

Inhoudsopgave

Test resultaten

Standaard YBB00122005

ALS

<>

niet gedetecteerd

PB

<>

0,0002%

Oplosmiddelresiduen

De totale hoeveelheid oplosmiddelresidu mag niet groter zijn dan 10 mg / m 2 . Daarvan mag Benzeen niet groter zijn dan 3,0 mg / m2, (voornamelijk resterend oplosmiddel is TOL, P Xyleen, ethylacetaat, butylacetaat, butanon, isopropanol, etc.)

Totale hoeveelheid oplosmiddelresidu:

niet gedetecteerd

Benzeenoplosmiddelresidu:

niet gedetecteerd

Productieproces

Productie workshop: 100000 klas schone kamer

3.jpg

Veel leverancier van farmaceutisch en voedsel silicagel droogmiddel misleidt opzettelijk consumenten door hun silicagel op de markt te brengen als een FDA goedgekeurde grondstof voor contact met voedsel en geneesmiddelen.

Ze houden er rekening mee dat de fabriek niet over de vereiste clean room-faciliteit of de processen beschikt om te garanderen dat de productie en verpakking voldoen aan de vereiste normen voor food grade en pharma garde.

Al onze farmaceutische en voedselkwaliteit droogmiddel worden geproduceerd in deze 100.000 klas schone kamer om de temperatuur, het stof, de luchtvochtigheid te beheersen en ervoor te zorgen dat het voldoet aan een strikte gezondheidsnorm.

Verpakking en verzending


Over het algemeen kunnen we u producten leveren binnen 30 dagen nadat onze samenwerkingsrelatie is bevestigd.

En we hebben een rijke ervaring in de samenwerking met veel logistieke vertegenwoordigers, die ons in staat stellen om sneller en veiliger te leveren.

Om u het beste product te bieden, dat is waar we naar op zoek zijn.

bedrijfsinformatie

Opgericht in 1998, met het doel en de toewijding om te voldoen aan de veeleisende behoeften van de markt in het beschermen van producten tegen de schadelijke effecten van vocht en vochtigheid. Shenzhen Chunwang is een van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van absorbentia en droogmiddelen.

 

We bieden een van de breedste en gevarieerde spectra van droogmiddelen en adsorptiemiddelen. Dankzij ons begrip van producttoepassingen en uitgebreide branchekennis kunnen wij intelligente oplossingen bieden voor complexe vochtproblemen.

 

Onze ervaren handen werken de klok rond aan de ontwerp-, fabricage- en testprocedures van ons gevarieerde assortiment van producten en toepassingen. Het expertisegebied van onze engineeringafdeling is om een ​​prototype te ontwerpen dat past bij uw toepassing en de productieafdeling neemt het volledig mee in het productieproces om u de beste kwaliteit en kwantiteit te bieden die u op de meest tijdloze manier nodig hebt.

 

Daardoor blijven we toegewijd en toegewijd aan onze klanten. Ons vooruit houden in de race, is onze service, levert 98% on-time, foutloze levering en onze zekerheid dat u krijgt wat u nodig heeft wanneer u het nodig hebt.

1 (3)

  1. Productreeks : silicagel droogmiddel, farmaceutisch droogmiddel pakket en bus, calciumchloride droogmiddel, montmorilloniet droogmiddel, container droogmiddel, moleculaire zeef droogmiddel, klei droogmiddel, vocht absorber, vochtigheid indicator kaart, cleaner, luchtverfrisser, etc.

  2. Enterprise-schaal : meer dan 15.000 vierkante meter, meer dan 300 personeelsleden

  3. Klanten : Sanyo, Samsung, Toshiba, ZTE, Flextronics, Emerson, DHL

  4. Certificaten : RoHS, REACH, DMF, ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, MSDS, BSCI etc.

R & D:

4.jpg

Produceren:

6.jpg

Magazijn:

5.jpg

Certificaat

QQ20150421154702

FAQ

Vraag: Bieden jullie gratis monsters aan?

A: Natuurlijk is uw verzoek welkom.

Vraag: Kunnen we de fabriek bezoeken?

A: Aarzel niet, kom maar.

  Vraag: Waarom droogmiddel gebruiken?
A: Vocht en zuurstof kunnen de chemische of fysische stabiliteit van farmaceutische producten beïnvloeden. Dus, de silicagelbus wordt gebruikt voor het absorberen van het vocht in de afgesloten omgeving om de kwaliteit van farmaceutische producten te garanderen en hun houdbaarheid te verlengen.

V: Welk soort verpakkingsmateriaal is geschikt voor silicagel met droogmiddel voor levensmiddelenkwaliteit?

A: Over het algemeen kiezen we voor het Aiwa-papier en Tyvek-papier voor voedsel droogmiddel. Omdat het veiliger en zwaarder is voor verpakkingen. Hierdoor kunnen de silicagelparels niet weglekken. Maar u hebt speciale eisen aan het verpakkingsmateriaal, we hebben ook meer keuzemogelijkheden voor u.

Vraag: Is het veilig?
A: Silica-gel is het enige materiaal dat direct in contact kan komen met het voedsel en farmaceutische producten door de FDA-goedkeuring.

Onze farmaceutische silicagel droogmiddel bussen zijn gemaakt van uitstekende type A silicagel parels, gevuld in medische kwaliteit PP plastic fles in 100000 klasse cleanroom, verfijnd door ultraviolate sterilisatie.

Vraag: Hebt u geëxporteerd naar de Amerikaanse en Europese markt?

A: We hebben een stabiele relatie opgebouwd met Canada en het farmaceutische en voedingsbedrijf Ameraican.


Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van superfood snacks verpakking silicagel droogmiddel pakket in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: biologische superfood snacks verpakking silicagel droogmiddel pakket, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek