Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Voorkom Leakage Ash Silica Gel Fabric Pack

Silicagel droogmiddel in PP-stof is stofdicht, lekvrij, scheurbestendig, valbestendig.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Voorkom Leakage Ash Silica Gel Fabric Pack


Silicagel in PP-weefselvoordeel:

1. G ood-permeabiliteit en omgekeerde osmose

2. Stofdicht, lekbestendig, scheurbestendig, valbestendigheid

3. Het is verschillend van algemene heatsealing, pp-stof u se nieuwe verzegelende technische "Impulsuitdrijving" om te verzegelen, is deze verzegeling zeer sterk, vermijdt gebroken pakket.

4. De prijs is concurrerend dan tyvek-papier


Specificatie:

Gewicht: 50 g / 100 g / 200 g / 300 g / 500 g / 1000 g

Verpakkingsmateriaal: PP-stof

Toepassing: meubels, textiel, instrumenten, apparatuur, apparatuur, containers, etc.


Productfoto:

silica-gel-in-PP-fabric-(2).jpg

Productie apparatuur:

Advanced equipment.jpg

Bedrijf:

Chunwang is een set van R & D, productie en marketing uitgebreide geavanceerde onderneming die is gewijd aan vochtbestendig, behoud, luchtzuivering en sanitaire. Het product heeft betrekking op vochtbestendige en conserverende materialen (inclusief droogmiddelen, zuurstofabsorbeerders, droogmiddel voor de houder en vochtigheidsindicatiekaart), luchtzuivering binnenshuis inclusief ontvochtiger voor in huis, geurverdrijvers) en aromatische series, huishoudelijke reinigingsseries en andere producten voor huishoudelijk gebruik.

Onze fabriek goedgekeurd door Walmart, GMP, product heeft ROHS, DMF-vrije rapporten en werkt samen met vele bekende klanten zoals TCL, ZTE, SANYO, SNTO, Skyworth, Emerson, Foxconn, Coach, Walmart, etc.  Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van lekvrije as silicagel textielpakketten in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: Voorkom lekvrije silicagel van silicagel verpakking, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek