Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Silicagel droogmiddel voor hoeden

Silicagel droogmiddel voor hoeden

Het product kan alleen worden gebruikt of worden gemengd met andere silicagel. Om te drogen en de vochtigheid aan te geven, kunnen we de juiste hoeveelheid van de goederen verpakken in een geschikte container of verpakking om dit doel te bereiken. Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het drogen, waarbij het de mate van geneesmiddelen, petrochemische middelen, voedsel, kleding, leer, huishoudelijke apparaten en andere industriële gassen, enz. Instrueert. Het kan ook worden gebruikt voor huishoudelijke doeleinden zoals vochtwering en ontvochtiging. Oranje silicagel heeft een sterk absorptievermogen. Tijdens het proces van absorptie vocht, verandert het uiterlijk van de kleur uiteraard volgens de hygroscopische capaciteit. Dus het wordt vaak "vochtigheidsindicator" genoemd.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Absorbing Moisture.PNG

2.Photos

3.Company

1.Publicly genoteerd op 2015, opgericht in 1998, het naamloze vennootschap in droogmiddel markt van China.

2. Producten: silicagel droogmiddelen, Montmorillonite droogmiddelen, farmaceutische droogmiddelen, vochtigheid indicator kaart, Vochtvanger, luchtverfrisser, etc. 4.FAQ

1) Waarom voor ons kiezen?

Ten eerste hebben we als fabrikant een concurrerende prijs en goederen van hoge kwaliteit. We hebben ons ook ongeveer 12 jaar op dit gebied gespecialiseerd en hadden een hoge reputatie van onze klanten.

2) Wat zijn uw handelsvoorwaarden?

We doen meestal zaken op basis van EXW-, FOB- of CIF-term.

Wij accepteren T / T, West Union.30% aanbetaling, 70% saldo betaald vóór het laden.

3) Hoe kan ik een monster krijgen om uw kwaliteit te controleren?

Na prijsbevestiging kunt u voor monsters vragen om onze kwaliteit te controleren.

Als u alleen een blancomonster nodig hebt om het ontwerp en de VCI droogmiddelkwaliteit te controleren, zullen wij u gratis een monster geven, zolang u de uitdrukkelijke vracht veroorlooft.

4) Wat is de verzending manier die we kunnen gebruiken voor onze bestelling?

We kunnen uw advies opvolgen als u regelmatig meewerkt aan logistiek.

Wij raden zeescheepvaart aan wanneer ze massaproductie leveren en expresseren zoals EMS, DHL, TNT enz. Bij het bestellen van monsters voor uw keuzes en referentie.

5) Hoe zit het met de doorlooptijd voor massaproductie?

Eerlijk gezegd, het hangt af van de bestelhoeveelheid en het seizoen waarin u de bestelling plaatst. Over het algemeen raden wij u aan om een ​​maand voor de datum waarop u de producten in uw land zou willen ontvangen, het onderzoek in te stellen.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van silicagel droogmiddel voor hoeden in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: silicagel droogmiddel voor hoeden, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek