Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Silicagel droogmiddel voor geneeskunde gebruik

Silicagel droogmiddel voor geneeskunde gebruik

1. silicagel droogmiddel is een kleurloos of lichtgeel doorschijnend of doorzichtig silica kristallen (ook bekend als silica). 2. nonchemical reactie van kristallijn lichaam, dergelijke kristallijne lichaam binnen micro fijne poriën reticulaire Deze poriën kunnen het absorberen van water en vocht behouden fysieke aantrekkelijkheid, luchtvaart onderdelen, comput Translator componenten, elektronische producten, lederwaren, farmaceutische producten, levensmiddelen en andere industrieën. 3. zelfs wanneer silicagel droogmiddel is volledig ondergedompeld in het water zal niet verzachten of vloeibaar. 4. met niet giftig, geurloos, niet-bijtend, niet-vervuilende kenmerken, kunnen direct contact met alle items. 5. DMF-gratis.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Aromatic Type Of Desiccant.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

1. beursgenoteerd op 2015, opgericht in 1998, de openbare vennootschap in dessicant markt van China.

2.Products: Silica gel droogmiddelen montmorilloniet droogmiddelen, farmaceutische droogmiddelen, vochtigheid indicator kaart, vocht schokdemper Air freshener, enz

4. FAQ

Q: wat is een droogmiddel en wat doet het?

A: droogmiddel is een hydraterende agent, die vocht uit de atmosfeer trekt. Het absorbeert en deeltjes van water houdt aan zichzelf.

Q: wat is silicagel?

A: silicagel is een vorm van siliciumdioxide, Si02, het materiaal dat zich in de natuur als zand voordoet. Het verschil tussen silicagel en zand is dat zand een kristallijn, niet-poreuze vorm is, terwijl silicagel niet-kristallijn en zeer poreus is. Silicagel is een amorf adsorberende stof met stabiele chemische eigenschappen en heeft een zeer gecompliceerde poreuze structuur. Het is geurloos, smaakloos en niet-toxisch, en biedt een uitstekende capaciteit voor fysische en chemische bevochtiging.

Q: waar de silicagel droogmiddel gebruikt worden?

A: het is wijd gebruikt in verzegelde omgeving die in opslag van schoenen & caps, tassen, voedsel, geneeskunde, speelgoed, hout-werken, instrumenten, elektronische, computers, meubels, enz.

V: hoeveel waterdamp kan silicagel droogmiddel te houden?

A: silicagel droogmiddel zullen oplopen tot 34% van het eigen gewicht in vocht adsorberen.

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van silicagel droogmiddel voor geneeskunde gebruik in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: silicagel droogmiddel voor geneeskunde gebruikt, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek