Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Silicagel droogmiddel In elektronica chemicaliën

Silicagel droogmiddel In elektronica chemicaliën

Het is van toepassing op ferrometaal, gelegeerd staal, gietijzer, koper, messing, bronzen, verzinkt metaal, zink en de legering, chroom en haar legering, cadmium en haar legering, nikkel en haar legering, tin en haar legering, aluminium en haar legering, en andere metalen materialen en hun producten .

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

natural desiccant white silica gel.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd is opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd in het creëren van mensen een natuurlijke, comfortabele en gezonde leefomgeving, ondersteund met een reeks van droogmiddelen producten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor schoon en gezondheid milieu leven.

4. functies

1. deze absorberend materiaal is niet giftig en geurloos, en kan niet chemisch reageren met elke stof, met uitzondering van de sterke base en hy drofluoric acides. Het kan zelfs worden in directe contact voedsel veilig als het is FDA goedgekeurd.

2. Silica gel heeft een sterke absorptiecapaciteit in een verscheidenheid van situaties.

3. onze silicagel dessicant 500gs zijn gevuld met kleurloze silicagel en allochroic silicagel die is meestal blauw of oranje. De blauwe silica gel bevat kobalt chloride en bochten roze wanneer absorberen vocht witte de oranje een is kobalt gratis en draait groen of wit.

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van silicagel droogmiddel in elektronica chemicaliën in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: silicagel droogmiddel in elektronica chemicaliën, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek