Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Silicagel in zakken met niet-geweven papier

Silica Gels droogmiddel wordt gebruikt voor het absorberen van vocht om de juiste vochtigheid in een afgesloten omgeving te houden om lading tegen schimmel te beschermen, silicagel droogmiddel wordt veel gebruikt bij de opslag van kleding, tassen, speelgoed, houtwerk, instrumenten, meters, elektrische apparaten en computers, enz. , silicagel is een absorbeermiddel met hoge activiteit, dit soort droogmiddel heeft een stabiele chemische eigenschap, met een hoge capaciteit, goede thermische stabiliteit, hoge mechanische sterkte, niet-toxische, geurloze en milieuvriendelijke producten.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Materiaal

silicagel

Product grootte

2g-1000g of aangepast

Verpakkingsmateriaal

niet-geweven papier

het drukken

drukken   in    Engels,   Japans,   Duitse y en   Spaans.   of   klantspecifieke.

Buitenste verpakking

transparant   plastic   zak   binnen   en   gegolfd   karton   doos   buiten.  

Notitie

Inpakken   en   grootte   mei   worden   afgestemde   per   jouw   specifiek   vereisten

2.Pictures

food safe silica gel packets.jpgdrying desiccant packs.jpg

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van silicagel in zakken met niet-geweven papier in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: silicagel in zakken met niet-geweven papier, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek