Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Siliciumdioxide adsorptiemiddel voor schoenen

Siliciumdioxide adsorptiemiddel voor schoenen

Silicagel droogmiddel droger is een zeer actieve adsorptie materiaal. Het is meestal gemaakt om te reageren met natriumsilicaat en zwavelijszuur, zowel veroudering als zure bubbels. Silicaat behoort tot de amorfe stoffen. Het is onoplosbaar in water en oplosmiddelen. Niet-giftige en smaakloze, chemische stabiliteit. Het zal niet reageren met enig materiaal behalve alkali en fluorwaterstofzuur.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

500g Silica Gel Desiccant.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd

1. Bedrijf Geschiedenis: opgericht in 1998, CHUNWANG Company is een set van R & D, productie en marketing onderneming

2.Certificates: RoHS, REACH, DMF, ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, BSCI etc.

3. Klant: Walmart, Sanrio, Aldi, Coach, Vanguard, Samsung, Toshiba, Flextronics, DHL, etc

4. Onze service

1. we zijn professionele productie met meer dan 18 jaar ervaring op droogmiddel, en hebben goede reputatie van onze klanten.

2. met ons professionele marktonderzoek en ons ontwikkelingsteam, en kwaliteitsinspectie, verkoopteam, konden wij u de beste kwaliteit en de beste dienst aanbieden.

Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van siliciumdioxide adsorbens voor schoenen in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: siliciumdioxide adsorbens voor schoenen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek