Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Witte silicagel

Witte silicagel

Het zal tot 34% van zijn eigen gewicht in waterdamp adsorberen. Deze adsorptie-efficiëntie is ongeveer 30 groter dan die van de typische droogmiddel-klei, waardoor kiezelgel de voorkeur geniet waar gewicht of efficiëntie belangrijke factoren zijn. 2. Het heeft een bijna onbeperkte houdbaarheid als het wordt bewaard in luchtdichte omstandigheden. 3. Het kan worden geregenereerd en indien nodig opnieuw worden gebruikt. Het zachtjes verwarmen van silicagel zal het geadsorbeerde vocht verdrijven en het gereed maken voor hergebruik. 4. Het is een zeer inert materiaal, het zal normaal geen andere materialen aantasten of corroderen en met uitzondering van sterke alkaliën en fluorwaterstofzuur is het zelf bestand tegen aanvallen. 5. Het is niet-ontvlambaar. 6. Het wordt het vaakst en handig gebruikt verpakt in een ademend zakje of zak. Deze zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten die geschikt zijn voor gebruik met een breed scala aan toepassingen. Desiccant Type: niet-aanwijsbare gerolde silicagel Nominale absorptiecapaciteit (in gewicht): 25% bij 50% RV en 25 ° C Temperatuurbereik bij gebruik: -40 ° C tot + 70 ° C Meet MIL-3464E, DIN55473 standaard DMF-Dimethylfumaraat Gratis Volgens FDA-norm Kan een aangepast sachetgewicht (0,5 g tot 1000 g) en zakpapier zijn.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Silica Gel Desiccant For Direct Contact.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd staat in 1998, het heeft meer dan 100 sets van verpakkingen en andere ondersteunende apparatuur, de productie van meer dan 200 werknemers, bedrijfsleiders en professionele en technische staf van 70 persent van universiteitscultuur. De huidige maandelijkse productie capaciteit van meer dan 10000000pcs.

4.Application

Lijst van industrieën die Silica Gel gebruiken:

1. Voedingsindustrie

2. Farmaceutische industrie

3.Leatherindustrie

4. Elektronische industrie

5. Textielindustrie

6. Landbouwindustrie

7. Luchtindustrie

8. Gasindustrie

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van witte silicagel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: witte silicagel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek