Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Fruit Ethyleen Absorber

Fruit Ethyleen Absorber

Ethyleengas (C2H2) is een geurloos, kleurloos gas dat in de natuur voorkomt en ook wordt aangemaakt door door de mens gemaakte bronnen. Terwijl fruit, groenten en bloemenproducten rijpen, komt ethyleengas vrij in hun verpakte omgeving. In veel gevallen zijn perishalbe-producten gevoelig voor ethyleengas en kunnen ...

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Ethyleengas (C2H2) is een geurloos, kleurloos gas dat in de natuur voorkomt en ook wordt aangemaakt door door de mens gemaakte bronnen. Terwijl fruit, groenten en bloemenproducten rijpen, komt ethyleengas vrij in hun verpakte omgeving. In veel gevallen zijn perishalbe-producten gevoelig voor ethyleengas en kunnen ze sneller rijpen of rijpen bij blootstelling aan ethyleengas. Sommige groenten en fruit zijn bovendien een grote producent van ethyleengas, waardoor er behoefte is aan het scheiden, verzenden of opslaan van producten op basis van het ethyleenprofiel.

CHUNWANG's lijn van Ethylene Remover sachets laten shippers van ethyleenproducerende en ethyleengevoelige goederen producten verzenden en opslaan zonder de angst voor vroegtijdige rijping. Door ethyleen uit de opslag- en verzendomgeving te verwijderen, kunnen telers en verladers het bederf verminderen en zo hun winst vergroten.

zuurstof absorber.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van fruitethyleen absorber in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: fruit ethyleen absorber, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek