Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

3 dots gratis monster 6 dots vochtigheid Indicator Card

3 dots gratis monster 6 dots vochtigheid Indicator Card

1. Een snelle, goedkope methode kwantificeert relatieve luchtvochtigheidsniveaus in gesloten verpakkingen. 2. Bedrukt met vochtgevoelige vlekken die reageren op verschillende niveaus van vochtigheid met een zichtbare kleurverandering van blauw naar roze. 3. Help om visueel bewijs te leveren van de relatieve vochtigheidsgraad in een bepaalde omgeving. 4. Eenvoudig toezicht houden op de interne luchtvochtigheidsomstandigheden van de verpakking 5. Eenvoudig te zien of uw droogmiddel goed werkt of moet worden vervangen in een gesloten verpakking of afgesloten ruimte. 6. Verkrijgbaar in verschillende configuraties 7. Geef constant een relatieve luchtvochtigheid aan van slechts 10% en maximaal 60%, afhankelijk van de toepassing en de behoefte. 8. Alle HIC's voldoen aan MIL-I-8835.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specificaiton

3 Dots Humidity Indicator Card.PNG

2.Photos

3.Company


Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd

Website: www.absorbwell.com


4.Application

1. Elektronische componenten

2. Instrumenten

3. halfgeleiders

4. Metalen, bulkverpakkingen en andere producten

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 3 dots gratis sample 6 dots vochtigheidsindicatiekaart in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 3 stippen gratis monster 6 stippen vochtigheidsindicator kaart, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek