Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

3dots 4dots 6dots Hygro vochtigheid Indicator kaart

3dots 4dots 6dots Hygro vochtigheid Indicator kaart

Een luchtvochtigheid indicator card (HIC) is een kaart waarop een vochtgevoelige stof is geïmpregneerd zodat deze kleur verandert wanneer de aangegeven relatieve vochtigheid wordt overschreden. Dit is meestal Vloeipapier geïmpregneerd met kobalt chloride basis, of minder toxische, koperen chloride basis. Dit item is een goedkope manier te kwantificeren van de relatieve luchtvochtigheid in verzegelde verpakking. Ze zijn beschikbaar in veel configuraties en gebruikt in vele toepassingen, vooral militaire en halfgeleider. De meest voorkomende vochtigheid indicator kaarten Verander kleur van blauw (minder dan aangegeven RH niveau) roze (groter dan aangegeven RH niveau). Verenigde Staten militaire specificatie Mil-ik-8835A is de regerende specificatie voor een vochtigheid indicator kaart. De vochtigheid indicator kaart is ook opgegeven voor gebruik in J-STD-033, de standaard voor de behandeling, de verpakking, de scheepvaart en de gebruiken van vocht/Reflow gevoelige oppervlak Mount apparaten, ook algemeen bekend als halfgeleiders.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Item

Vochtigheid Indicator Card (HIC)

Materiaal

Vloeipapier

Kleuren veranderd van droog naar nat

(Kies één kleur)

Blauw naar roze - 3dots, 4dots, 6dots

Geel tot groen-3dots, 4dots, 6dots

Bruin blauw-3dots, 4dots, 6dots

Pakket

in een luchtdichte kan

Aangeven van Spots

 3dots, 4dots, 6dots

Pack hoeveelheid

250PCS / 3000pcs/karton kan

Standaard

GJB2494-95, MIL-IK-8835A

Vervaldatum

2 jaar

OEM

Beschikbaar

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang milieu bescherming Technology Co., Ltd

Website:www.absorbwell.com

4. FAQ

Q1: Wat is uw productassortiment?

Wij, Chunwang Technology Co., Ltd., gevestigd in Shenzhen, China, inmiddels zijn we een belangrijke exporteur van Cleanroom producten, ESD producten, Tools & instrumenten voor elektronische assemblage industrie. Opgericht in 1998, hebben wij gediend elektronische assemblage industrie in China en de wereld voor meer dan een decennium, erg populair vanwege de goede kwaliteit en concurrerende tarifering en professionele service

V2: Wat is ESD?

Keurvorst-Static kwijting (ESD), ook wel anti-statische, wordt gebruikt om te beschrijven het effect van twee objecten snel overbrengen van een ontlading van statische elektriciteit tussen hen. ESD kan optreden wanneer twee elektrische objecten of een elektrische object en een persoon in nauw contact zijn. Het resultaat kan een elektrisch apparaat beschadigd raken of zelfs veroorzaken om te stoppen met werken volledig.

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 3dots 4dots 6dots hygro vochtigheid indicator kaart in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 3dots 4dots 6dots hygro vochtigheid indicator kaart, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek