Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

6 puntjes vochtigheid testbeeld

6 puntjes vochtigheid testbeeld

7. vochtigheid indicator kaart (ook bekend als HIC, vochtigheid indicator card, vocht indicator) is een kaart waarop een vocht gevoelige chemische stof is geïmpregneerd zodat deze kleur verandert wanneer de aangegeven relatieve vochtigheid wordt overschreden. Dit item is een goedkope manier te kwantificeren van de relatieve luchtvochtigheid in verzegelde verpakking. Ze zijn beschikbaar in veel configuraties en gebruikt in vele toepassingen, zoals PCB, IC, LED, met name de militaire en de halfgeleider.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Vochtigheid indicator kaart kan gemakkelijk meten van de relatieve vochtigheid in de verzegelde verpakking om een snelle en goedkope inspectie of de luchtvochtigheid is veilig. De gele lampje stip schakelen naar groen, wat betekent dat RH in het pakket heeft of had bereikt de RH waarde van dat punt

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang milieu bescherming Technology Co., Ltd

Website:www.absorbwell.com

4. onze service

1. Wij zijn een toonaangevende fabrikant van ESD producten, Cleanroom producten, Tools & instrumenten voor elektronische assemblage industrie.

2. Wij leveren een breed scala van producten en dienstverlening van één loket voor elektronische assemblage industrie.

3. we houden een heleboel voorraad voor reguliere producten en kunnen wij het steunen van kleine bestellingen. Meestal is onze levertijd is slechts 3 dagen.

4. Wij kunnen ook de producten om te voldoen aan verschillende eisen aanpassen.

5. geloofwaardigheid: We staan het 6de jaar Alibaba Gold leverancier. Onze klanten bevinden zich over de hele wereld.

6.Gratitude: We koesteren en voel me dankbaar aan elke klant voor het bedrijf die u ons geeft. Wij zijn uw betrouwbare partner en u zal terugkomen met goede producten en goede ondersteuning.

7.Professional: We zijn in deze business voor meer dan 18 jaar. We hebben een sterke professionele team met verschillende ervaringen.

8. we houden nieuwe productontwikkeling doet. Ons doel is om voortdurend verbeteren van ons concurrerend vermogen.

9. prijs: wij altijd concurrerende prijzen aanbieden en helpen onze klanten kosten omlaag.

10. kwaliteit: wij 100% inspectie vóór de verzending.

11. belofte: wij zijn altijd bereid de verantwoordelijkheid als enig verlies aan onze klant als gevolg van onze fouten veroorzaakt.

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 6 puntjes vochtigheid testkaart in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 6 puntjes vochtigheid test card, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek