Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Vochtgevoelige chemische vochtigheidsindicatorstrips

Vochtgevoelige chemische vochtigheidsindicatorstrips

Vochtgevoelige chemische luchtvochtigheidsindicatoren Strips kunnen effectief worden gebruikt in elektronische producten 1: bewaken luchtatmosfeervocht, wanneer het atmosferische vocht hoger is dan de standaard van de producten, veranderen ze van kleur zoals blauw naar rood. 2: Vochtgevoelige chemische luchtvochtigheidsindicator Strips kunnen overeenkomen met elk droogmiddel, aangeven of het droogmiddel het effect heeft.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Vochtgevoelige chemische vochtigheidsindicatorstrips

Moisture-Sensitive Chemical Humidity Indicator Strips

Er zijn twee soorten Vochtigheidsindicatorstrips:

1: Vochtigheidsindicatorstrips met kobalt zijn van het conventionele type, bevatten kobalt, halogeenelementen, veranderen van kleur van blauw naar roze.

2: Milieuvriendelijk, kleur veranderen van bruin naar blauw, geel naar blauw of van blauw naar rood.

Toepassing: Halfgeleiders, IC, PCB's, Electrische componenten, Gevoelige componenten, Oranjematerialen, optische instrumenten van Munitions, Metalen, Farmaceutische producten, Magazijn- en opslagproducten en andere producten voor vacuümverpakking.Product parameters


Item Dots (%) Afmetingen (mm) Pakket
Enkele punten HIC 10 40 * 40 250st / tin, 12tins / ctn
3 punten HIC 5-10-60 / 30-40-60 78 * 52 250st / tin, 12tins / ctn
4 dots HIC 10-40 78 * 38 250st / tin, 12tins / ctn
6 dots HIC 10-60 105 * 38 250st / tin, 12tins / ctn


Als je hier kijkt , zul je het anders vinden .

3 dots Humidity Indicator Cards3 dots Humidity Indicator CardsHumidity Indicator Cards


Over ons

E in 1998 opgericht, Chunwang bedrijf is een set van R & D, productie en markting onderneming, gespecialiseerd in droogmiddel, zuurstof absorbers producten bereik dekking van Silican Gel Desiccant, zuurstof absorberende middelen, farmaceutische droogmiddel, klei droogmiddel, Container droogmiddel, actieve kool droogmiddel, verpakking materialen van droogmiddelen en anderen.


In de voorbije 18 jaar van niet aflatende inspanningen, Chunwang vormde een industrieel patroon van diversificatie en schaalontwikkelingen. Chunwang heeft moderne industriële installaties, professionele apparatuur, hooggekwalificeerde managementteams en ervaren technische saffs, The Chunwang merkartikelen hebben een volwassen markt, zowel in de binnenlandse en overzee en beroemd in droogmiddelgebied helemaal over de wereld geweest.


We hadden de ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, BSCI en Walmart audits doorstaan. Onze producten voldoen aan ROHS-certificering en andere certificaten. Met de geavanceerde laboratoria, productieapparatuur en inspectieapparaten, is Chunwang nu een van de meest uitgebreide productievestigingen voor adsorptieseries in China.

Office


Wij zijn constant bezig met het streven naar perfectie in het hele bedrijf en we staan ​​te popelen om u en uw behoeften te dienen. Probeer ons en u zult het verschil merken!


Company& factory

FAQ

Vraag: Wat is Vochtigheidsindicatorkaart?

EEN: Een vochtigheidsindicatiekaart (HIC) is een kaart waarop een vochtgevoelige chemische stof is geïmpregneerd zodat deze van kleur verandert als de aangegeven relatieve vochtigheid wordt overschreden.

Vraag: Wat is het product dat kan worden vergeleken met de vochtigheidsindicatiekaart om het beste effect te bereiken?
EEN: In feite kan al het droogmiddel overeenkomen met de vochtigheidsindicatiekaart, maar in de elektronische veldkeuze is de Montmorilloniet kleidessicatiemiddel de beste keuze voor dit soort droogmiddel dat op grote schaal wordt gebruikt. Elektronische producten, vaak wanneer mensen een vochtigheidsindicatiekaart kopen, zouden ze de eerste keer om de Montmorilloniet Kleidessicant te denken.

Vraag: Hoe zit het met uw service?
EEN: Het is zeker dat onze service het beste is, daarom heeft ons bedrijf vele overzeese klanten de producten van ons bedrijf bezeten en onze producten geleverd aan Wal-Mart, ZTE enzovoort. Wij staan ​​te popelen om u en uw behoeften te dienen. Probeer ons en u zult het verschil merken.


Vraag: Kun je OEM accepteren?

A: Ja, OEM is beschikbaar.


Vraag: Kunt u het gratis monster aanbieden?

EEN:   Natuurlijk kan het monster gratis worden gemaakt.certificaatMisschien vind je het leuk

Bentonite Mineral Clay Adsorbents Desiccant with High Adsorption

Bentoniet minerale klei adsorptiemiddelen Droogmiddel met hoge adsorptieChunwang Manufacture Food Grade Desiccant Silica Gel With Safe Tyvek Paper

Chunwang Fabricage Food Grade droogmiddel Silicagel met veilig Tyvek-papierCalcium Chloride Container Desiccant with Tyvek Desiccant Packing paper

Calciumchloridecontainer Droogmiddel met Tyvek Droogmiddel Verpakkingspapier
Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van vochtgevoelige chemische vochtindicatorstrips in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: vochtgevoelige chemische luchtvochtigheid indicatorstrips, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek