Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Quantify Moisture Levels Vochtigheidsindicatiekaart voor elektronische componenten

Shenzhen Chunwang, een beursgenoteerd beursgenoteerd bedrijf, met 19 jaar ervaring in de productie van droogmiddel. We bieden kwantificeren vocht niveaus vochtigheid indicator kaart voor elektronische componenten met goood kwaliteit en concurrerende prijs.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Kwantificeer vochtigheidsniveaus Vochtigheidsindicatiekaart voor elektronische componenten

1. Productintroductie van Quantify Vochtniveaus Vochtigheidsindicatiekaart voor elektronische componenten

Aangezien er elektronische producten gevoelig zijn voor vocht, hebben elektronische producten veel vraag naar vocht. Dus hoe vocht snel en gemakkelijk te detecteren? Vochtigheidsindicatiekaart is een goedkope manier om de relatieve luchtvochtigheid in Anti-vochtpakketten te kwantificeren. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met een droogmiddel en een anti-vochtigheidsverpakking bij het verpakken en verzenden van elektronische componenten.


2. Product Parameter Kwantificeren Vochtniveaus Vochtigheid Indicator Kaart voor Elektronische Componenten

Type

Vochtigheidsindicatiekaart met kobalt,

Vochtigheidsindicatiekaart kobaltvrij

dots

3dots, 4dots, 6dots, 7dots, 10dots

Kleur

Blauw in roze, geel in azuurblauw, bruin in azuurblauw

Indicatie bereik

5% -100%

certificaten

ROHS, CTI, SGS, MSDS, REACH, ISO9001, ISO14001


3.Producteigenschap en Toepassing van Quantify Vochtigheidsniveaus Vochtigheidsindicatiekaart voor Elektronische Componenten

Het is handig om te gebruiken en de kleur gevoelig te veranderen. Vochtigheidsindicatiekaart gebruikt zwavelvrij papier om schade aan elektronische producten te voorkomen. De functie van de vochtindicatorkaart geeft de vochtigheid aan en geeft weer of het droogmiddel vocht absorbeert.

Toepassing: halfgeleiders, PCB's, elektronische componenten, vochtgevoelige apparaten, matrices en opslag.


4. Productie Details van Kwantificeren Vochtniveaus Luchtvochtigheid Indicator Kaart voor Elektronische Componenten
5. Product Kwalificatie van Kwantificeren Vochtniveaus Indicator voor vochtige niveaus voor elektronische componenten


Shenzhen Chunwang Co., Ltd, 19 jaar ervaring in de productie droogmiddel met MSDS, ISO9001, ISO14001, BSCI, SGS-certificaten en slagen voor Walmart-audits.

Onze partners:

Humidity Indicator Card Partners

certificaten6. Verpakking en levering

250 stks / blik, 12canns / carton, 3000 stks / doos

Verzonden binnen 10 dagen na betaling7.FAQ


1. Vraag : Hoe gebruik ik de vochtigheidsindicatiekaart?

A : Het wordt gebruikt in combinatie met bentoniet-klei-droogmiddel en in anti- misterverpakkingen om het vocht aan te geven.


2. Vraag: wat is het verschil tussen de vochtindicatorkaart met kobalt- en kobaltvrij?

A: Vochtigheidsindicatiekaart met cobalt bevat kobalt- en halogeenelementen, verander van blauw in roze. Vochtigheidsindicatiekaart zonder kobalt is milieuvriendelijker, kobalt- en halogeenvrij, voldoet aan de milieuverordening van de Europese Unie. Kleurwisseling van bruin naar blauw, geel naar blauw.


3. V: Hoe weet ik of de vochtigheidsindicatorkaart werkt?

A: Vochtigheidsindicatiekaart Bepaal intuïtief de vochtigheidssituatie van de kleurwisselingen. Als de kleur binnen de cirkel van bruin in blauw verandert, bereikt of bereikt de luchtvochtigheid de relatieve luchtvochtigheid van de cirkel.
Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van vochtregulatiekaarten voor elektronische componenten in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: kwantificeer vochtigheidsniveaus vochtigheidsindicatiekaart voor elektronische componenten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek