Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Drie stippen Gratis monster Papiervochtigheid Gevoelig

Drie stippen Gratis monster Papiervochtigheid Gevoelig

1, loodvrije ROHs-conform 2, omkeerbare kleurverandering, 3, snelle levering binnen 24 uur 4, cocl2, coblat-vrije en cocl2-vrije types zijn beschikbaar 5, voldoen aan MIL-I-8835 en J-STD-033 vereisten 6, A permanente after-sales service.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

High Quality Brown To Blue Humidity Indicator Card.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd

Website: www.absorbwell.com

4.Application

Onze vochtigheidsindicatiekaart kan nuttig zijn om te beoordelen of het pakket veilig is voor het product en geeft aan of het droogmiddel in het pakket nog steeds geldig is of moet worden vervangen. De stippen van de vochtigheidsindicator veranderen van blauw / bruin in roze / lichtgroen als de relatieve luchtvochtigheid toeneemt in het luchtvolume rondom de indicator. De stippen van de vochtigheidsindicator zijn omkeerbaar en de roze / lichtgroene stippen veranderen weer in blauw / bruin als het luchtvolume is gedroogd. Dus, wanneer de verpakking of container wordt geopend, als de punten van de vochtigheidsindicator blauw zijn, geeft dit aan dat het product goed afgesloten is en in veilige omstandigheden.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van drie dots gratis vochtgevoelig proefpapier in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: drie punten gratis monster papier vochtgevoelige, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek