Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

62% 2-weg vochtigheid controle Packs voor Cannabis opslag

62% 2-weg vochtigheid controle Packs voor Cannabis opslag

2-weg vocht controle pakketten worden veel gebruikt voor het behoud van vocht te houden de RH % op een precieze niveau in een bereik van 30-80%, is het een ideale oplossing voor kruiden medicijnen, cannabis en sigaar vochtigheidsmanagement.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

62% 2-weg vochtigheid controle packs voor cannabis-opslag


  • Behoud van de juiste vochtigheid is van vitaal belang bij de bescherming van de kwaliteit van kruiden medicijnen, en de kwaliteit van de sigaar. 2 manier vocht control packet voorkomt het verlies van aroma en de wenselijk terpenen. Als de terpenen verloren zijn dit zou kunnen leiden tot 10% van biologische gewichtsverlies, vermindering van smaak en kruiden potentie beschadigd. Kwaliteit, smaak en aroma fris met HumiFlow houden. In het ideale geval gebruiken voor de opslag en de belangrijkste genezen proces.

  • Geen gevaar voor besmetting, alleen zuivere damp passeert het membraan. Deze composietsteen vezel stabilisator houdt kruidengeneeskunde kwaliteit tegen een stabiele vochtigheidsgraad wanneer goed gebruikt, die van essentieel belang bij het handhaven van de kwaliteit. Het beste deel over het feit dat ontworpen vezel, als u per ongeluk het membraan scheurt gewoon weggooien. Omdat de vezel niet zal lekken. Wacht niet tot uw biologische producten al te droog zijn, en riskeert gunstige verbindingen.

  • Ook geschikt voor sigaren wanneer ze reizen. Er is nul onderhoud gebruiken2-weg vocht control packet. Een evenwichtige relatieve vochtigheid kan maanden duren indien behoorlijk gebruikt. Met behulp van2-weg vocht control packetin een lucht verzekerd strakke container kunt u opslaan en voel me dat u de juiste omgeving voor uw behoeften hebt. Groot voor genezen proces voor bereikten goede vocht- en onderhouden van 63% RH. Afhankelijk van huidige inhoud vocht, en wanneer u start uw genezen proces zal bepalen hoe lang het duurt om balans bij 63% RH.

  • Werkt perfect met het inblikken van potten, Quart Mason Jars, kleine luchtdichte vaartuigen, reizen bussen en kleine humidors. Onze 12 pack zijn perfect voor mensen die mason jars in gevallen van 12 kopen. Deze pakketten kunnen passen perfect en worden gebogen of gevouwen indien nodig.

  • Alleen toevoegen2-weg vocht control packetaan uw luchtdichte container, en vergeet het totdat het wordt opgetuigd. Wij raden u omzetten in een frisse2-weg vocht control packetelke 2-3 maanden.2-weg vocht control packetwordt opgeslagen in een luchtdichte warmte verzegelde verpakking wanneer u eerst ontvangen. Hierdoor2-weg vocht control packetnaar het laatste jaar, zolang het is bewaard op een koele donkere plaats. Zodra u open de verpakking die u wilt opslaan2-weg vocht control packetin een kleine luchtdicht recipiënt of een luchtdichte zak uitmaakt een

Functie:

Twee richtingen vochtigheid controle met geen behoefte aan macht

 

l vochtigheid regelbereik: 30% - 80%

 

lHoge natte capaciteit, de controle van de vochtigheid van de snelheid, of er vocht of bevochtiging van prestaties, zijn beter dan de traditionele "siliconen vocht regelgever"

 

lInnovatieve materialen. Vezel gebaseerde vocht-bewijs-agent van de natuurlijke plantaardige vezels en polymeer materialen, de veiligheid en de bescherming van het milieu, onschadelijk voor de producten en het menselijk lichaam

 

lDe vorm van het type vezel luchtvochtigheid-conditioning materiaal is "kaart-achtige", makkelijk te gebruiken, geen ruimte; geen stof of deeltjes lek

l precieze controle over de gewenste vochtigheid; brede toepassing, zoals sigaar, museum en Chinese kruiden en enz.

 

Productbeschrijving:

 

Inwendig: 50 mm * 50 mm glasvezel bevochtiger

Buitenkant: Non-woven verpakking

De grootte van het eindproduct: 60mmx80mm

Control vochtigheid: 30% - 80% volgens uw wensen, dwz: om te behouden de relatieve vochtigheid van 60%, niet weg te nemen alle van het vocht.

 

1.jpg2.jpg

  

 

 


Instructies

Selectie: Volgens het behoud van de verschillende textuur van sigaar vochtigheid eisen, selecteer de juiste vochtigheid conditioning specificaties.

Dosering: Bepaalt de hoeveelheid gebruikt volgens het volume van het milieu worden gecontroleerd en de vochtigheid controle blad.

Gebruik: Zet de vochtigheid conditioning blad rechtstreeks in het milieu worden gecontroleerd. Do niet verwijderen van de witte papieren zak.

 

Voorzorgsmaatregelen:

 

Moeten garanderen dat de verordening van het milieu in de gesloten, of mei niet zitten kundig voor de gewenste vochtigheid controle doelstellingen.

Na het openen van de zak, moet worden gebruikt in de tijd; ongebruikte moet opnieuw verpakt op te slaan, om niet te mislukken.

Als u de vervaldatum gebruiken of aanpassen van de vochtigheidsgraad voor meer dan tien dagen zonder effect, moet worden vervangen in de tijd.

Check: Vochtigheid meter of vochtigheid indicator kaart gebruiken om te observeren de controleomgeving vochtigheid.

 

In het volgende voorbeeld:

 

Kruidengeneeskunde moet RH62% vezel bevochtiger

i-Humi 62 ontgrendelt geur, kleur, smaak en textuur – alle waardoor de geneeskunde te branden koeler.

Kruidengeneesmiddelen in een verzegelde container met i-Humi 62 behoudt 15% meer terpenen en trichome retentie dan dezelfde container zonder i-Humi 62 binnen.

i-Humi 62 helpt medicijnen toevoegen en verwijderen van vocht te handhaven een onveranderlijke vochtgehalte om te voorkomen dat het verlies van terpenen door micro verdamping. En door het gewicht te stabiliseren, niet langer verliest u het gemiddelde van 10% van uw voorraad aan verdamping.

 

En voor sigaar, noodzaak RH70%

 

3.jpg
Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 62% 2-weg vochtigheid controle packs voor cannabis opslag in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: controle van de vochtigheid van 62% 2-weg verpakkingen voor cannabis opslag, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek