Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

69% RV 2-voudige vochtbesturingspakketten voor sigaarverpakkingen

69% RV 2-voudige vochtbesturingspakketten voor sigaarverpakkingen

2-weg vochtregelingspakketten worden veel gebruikt voor vochtbehoud om het RV% op een nauwkeurig niveau te houden in een bereik van 30% -80%, het is een ideale oplossing voor kruidengeneesmiddelen, beheersing van cannabis en sigaarvocht.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

69% RV 2-wegs vochtregelingspakketten voor het verpakken van sigaren  • Het handhaven van een goede luchtvochtigheid is van vitaal belang bij het beschermen van de kwaliteit van kruidengeneesmiddelen en sigarenkwaliteit. Het 2 weg vochtreguleringspakket voorkomt het verlies van terpenoïden en de gewenste terpenen. Als de Terpenen verloren zijn gegaan, kan dit leiden tot 10% van het organische gewichtsverlies, vermindering van de smaak en beschadigde kruidenpotentie. Houd de kwaliteit, smaak en geur fris met HumiFlow. In het ideale geval gebruiken voor opslag en het belangrijkste uithardingsproces.

  • Geen risico op besmetting, alleen pure damp passeert het membraan. Deze synthetische vezelstabilisator houdt de kwaliteit van de kruidengeneeskunde op een stabiele relatieve vochtigheid als ze op de juiste manier wordt gebruikt, wat essentieel is voor het behoud van de kwaliteit. Het beste deel over het zijn van synthetische vezels, als je het membraan per ongeluk scheurt, gooi het dan gewoon weg. Omdat de vezel niet zal lekken. Wacht niet tot uw biologische producten al te droog zijn en het risico bestaat dat u nuttige stoffen verliest.

  • Ook ideaal voor sigaren tijdens het reizen. Er is geen onderhoud nodig met behulp van het 2 weg vochtreguleringspakket . Een uitgebalanceerde relatieve luchtvochtigheid kan maanden duren, mits correct gebruikt. Met behulp van het 2-wegs vochtreguleringspakket in een luchtdichte container kunt u opslaan en er zeker van zijn dat u de juiste omgeving hebt voor uw behoeften. Geweldig voor het uitharden van het proces om het juiste vocht te bereiken en een relatieve vochtigheid van 63% te behouden. Afhankelijk van het huidige vochtgehalte en wanneer u begint met het uithardingsproces, bepaalt u hoe lang het duurt om te balanceren op 63% RH.

  • Werkt perfect met inblikkende potten, Quart Mason Jars, kleine luchtdichte vaten, reisbussen en kleine humidors. Ons 12-pack is perfect voor mensen die potten metselaar kopen in gevallen van 12. Deze pakketten passen perfect en kunnen indien nodig worden gebogen of gevouwen.

  • Voeg gewoon een vochtregulerend pakket toe aan je luchtdichte verpakking en vergeet het totdat het is opgetuigd. We raden aan om elke 2-3 maanden een vers 2-wegs vochtregelingspakket te gebruiken . Het 2 weg vochtregulerende pakket wordt opgeslagen in een luchtdicht, hermetisch afgesloten verpakking wanneer u het voor het eerst ontving. Dit zorgt ervoor dat het 2-wegs vochtregelingspakket jarenlang meegaat zolang het op een koele donkere plaats wordt bewaard. Zodra u het pakket opent, moet u het 2-wegs vochtregelingspakket opslaan in een kleine luchtdichte container of een luchtdichte zak.


Functie:

Tweerichtingsvochtigheidsregeling zonder stroom

l Controle vochtigheidsbereik: 30% -80%

l Hoge Natte capaciteit, snelheidsvochtigheidsregeling, of het nu gaat om vocht of bevochtiging, is beter dan de traditionele "siliconen vochtregelaar"

l Innovatieve materialen. Vezelgebaseerd vochtbestendig middel van de natuurlijke plantaardige vezels en polymeermaterialen, veiligheid en milieubescherming, onschadelijk voor de producten en het menselijk lichaam

  l De vorm van het vochtigheids-conditionerende materiaal van het vezeltype is "kaartachtig", gemakkelijk te gebruiken, geen ruimte;  geen stof of deeltjes lekken 

l Nauwkeurige controle over de gewenste vochtigheid; brede toepassing, zoals sigaar, museum en Chinese kruiden en etc.

Productomschrijving:

Binnenzijde: 50 mm * 50 mm vezelbevochtiger

Buitenste: niet-geweven verpakking

De uiteindelijke productgrootte: 60 mm x 80 mm

Vochtigheidsregeling: 30% -80% volgens uw vereisten, dwz: om de relatieve vochtigheid op 60% te houden, neem niet al het vocht weg.

1.jpg2.jpg


Instructions

Selectie: afhankelijk van het behoud van de verschillende textuur van de vereisten voor sigaarvochtigheid, selecteert u de juiste vochtigheidscondities.

Dosering: Bepaal de gebruikte hoeveelheid volgens het volume van de te regelen omgeving en het vochtigheidscontrolevel.

Gebruik: plaats de vochtconditioneringsfolie rechtstreeks in de te controleren omgeving. Verwijder de witte papieren zak niet.

Voorzorgsmaatregelen:

Moet ervoor zorgen dat de regulering van de omgeving van de gesloten, of niet in staat zijn om de gewenste vochtigheidscontrole doelstellingen te bereiken.

Na het openen van de zak moet deze op tijd worden gebruikt; ongebruikt moet opnieuw worden verpakt om te besparen, om niet te falen.

Als u de vervaldatum gebruikt of de luchtvochtigheid voor meer dan tien dagen zonder effect aanpast, moet deze op tijd worden vervangen.

Controle: gebruik de vochtigheidsmeter of vochtigheidsindicatiekaart om de vochtigheidsregeling te controleren.

Voorbeeld:

Kruidengeneeskunde heeft RH62% vezelbevochtiger nodig

i-Humi 62 ontgrendelt geur, kleur, smaak en textuur - allemaal waardoor het medicijn koeler kan branden.

Kruidengeneesmiddelen in een gesloten verpakking met i-Humi 62 behouden 15% meer terpenen en trichoomretentie dan dezelfde container zonder de i-Humi 62 erin.

i-Humi 62 helpt geneesmiddelen bij het toevoegen en verwijderen van vocht om een ​​onveranderlijk vochtgehalte te behouden om het verlies van terpenen door microverdamping te voorkomen. En door het gewicht te stabiliseren, verliest u niet langer het gemiddelde van 10% van uw voorraad tot verdamping.

 

En voor Sigaar, heb je RH70% nodig

3.jpg
Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 69% rh 2-wegs vochtregelingspakketten voor sigaarverpakkingen in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 69% rh 2-wegs vochtregelingspakketten voor sigarenverpakkingen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek