Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Sigarenbevochtiger 2-weg luchtvochtigheidspakket 69% RH

Sigarenbevochtiger 2-weg luchtvochtigheidspakket 69% RH

gepatenteerde 2-wegs vochtregelingspakken die vocht toevoegt en verwijdert als dat nodig is om uw sigaren op de perfecte vochtigheid te houden.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Sigarenbevochtiger 2-wegs vochtigheidsregeling pakket 69% RH


HTB14YAIaMMPMeJjy1Xbq6AwxVXan.jpgFunctie:

Tweerichtingsvochtigheidsregeling zonder stroom

 

l Controle vochtigheidsbereik: 30% -80%

 

l Hoge Natte capaciteit, snelheidsvochtigheidsregeling, of het nu gaat om vocht of bevochtiging, is beter dan de traditionele "siliconen vochtregelaar"


l Innovatieve materialen. Vezel-gebaseerde vochtbestendige agent van de natuurlijke plantaardige vezels en polymeermaterialen, veiligheid en milieubescherming, onschadelijk voor de producten en het menselijk lichaam

 

  l De vorm van het vochtigheids-conditionerende materiaal van het vezeltype is "kaartachtig", gemakkelijk te gebruiken, geen ruimte;  geen stof of deeltjes lekken 

l Nauwkeurige controle over de gewenste vochtigheid; brede toepassing, zoals sigaar, museum en Chinese kruiden en etc.


3.jpg
  • Het handhaven van een goede luchtvochtigheid is van vitaal belang bij het beschermen van de kwaliteit van kruidengeneesmiddelen en sigarenkwaliteit. 2-wegs vochtigheidscontrolepakketten voorkomen het verlies van terpenoïden en de gewenste terpenen. Als de Terpenen verloren zijn gegaan, kan dit leiden tot 10% van het organische gewichtsverlies, vermindering van de smaak en beschadigde kruidenpotentie. Houd de kwaliteit, smaak en geur fris met de tweeweg-vochtigheidsverpakker. In het ideale geval gebruiken voor opslag en het belangrijkste uithardingsproces.

  • Geen risico op besmetting, alleen pure damp passeert het membraan. Deze synthetische vezelstabilisator houdt de kwaliteit van de kruidengeneeskunde op een stabiele relatieve vochtigheid als ze op de juiste manier wordt gebruikt, wat essentieel is voor het behoud van de kwaliteit. Het beste deel over het zijn van synthetische vezels, als je het membraan per ongeluk scheurt, gooi het dan gewoon weg. Omdat de vezel niet zal lekken. Wacht niet tot uw biologische producten al te droog zijn en het risico bestaat dat u nuttige stoffen verliest.

  • Ook ideaal voor sigaren bij het verpakken. Er is geen onderhoud nodig met behulp van 2-wegs vochtigheidscontrolepakketten. Een uitgebalanceerde relatieve luchtvochtigheid kan maanden duren, mits correct gebruikt. Met behulp van een 2-weg pakket in een luchtdichte container kunt u opslaan en er zeker van zijn dat u de juiste omgeving hebt voor uw behoeften. Geweldig voor het uitharden van het proces om het juiste vocht te bereiken en een relatieve vochtigheid van 63% te behouden. Afhankelijk van het huidige vochtgehalte en wanneer u begint met het uithardingsproces, bepaalt u hoe lang het duurt om te balanceren op 63% RH.

  • Werkt perfect met inblikkende potten, Quart Mason Jars, kleine luchtdichte vaten, reisbussen en kleine humidors. Deze pakketten passen perfect en kunnen indien nodig worden gebogen of gevouwen.

  • Voeg gewoon een pakket toe aan je luchtdichte verpakking en vergeet het totdat het is opgetuigd. We raden aan om elke 2-3 maanden een nieuw pakket te gebruiken. Het wordt bewaard in een luchtdicht, hermetisch afgesloten verpakking wanneer u het voor het eerst ontvangt. Hierdoor kan het jarenlang meegaan zolang het op een koele donkere plaats wordt bewaard. Zodra u het pakket opent, moet u het pakket in een kleine, luchtdichte container of een luchtdichte zak bewaren, waarvan er één is inbegrepen.Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van sigaar-luchtbevochtiger 2-wegs vochtigheidscontrolepakket 69% rh in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: sigaar luchtbevochtiger 2-wegs vochtigheidsregeling pakket 69% rh, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek