Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Dots kobalt en halogeenvrije vochtigheidsindicatorstrips

Dots kobalt en halogeenvrije vochtigheidsindicatorstrips

Dots Cobalt- en Halogeenvrije Vochtigheidsindicatoren Strips Over ons E Chunwang-onderneming, opgericht in 1998, is een set van R & D-, productie- en markeerbedrijven, gespecialiseerd in droogmiddel, zuurstofabsorberende producten, assortimentsdekking van Silical Gel Desiccant, zuurstofabsorberende middelen, farmaceutische droogmiddel, ... .

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Dots kobalt en halogeenvrije vochtigheidsindicatorstrips

productnaam

Gevoelige kobaltvrije vochtindicatorkaart

dots

3dots, 4dots, 6dots, 7dots, 10dots

Kleur

Blauw in roze, geel in azuurblauw, bruin in azuurblauw

Type

Vochtigheidsindicatiekaart met kobalt,

Vochtigheidsindicatiekaart kobaltvrij

Toepassing

Halfgeleiders, IC, PCB's, elektronische componenten, gevoelige componenten, organische materialen, metalen

certificaat

ROHS, CTI, SGS, MSDS, REACH, ISO9001, ISO14001

Indicatie bereik

5% -100%

Toepasselijke omgeving

Verzegelde ruimte

Monster

Kan vrij aangeboden worden
Luchtvochtigheidsindicatoren 6_ 副本 .jpgVochtigheidsindicatoren 16_ 副本 .jpgOver onsBedrijf office.jpgWarehouse.jpg

E in 1998 opgericht, Chunwang bedrijf is een set van R & D, productie en markting onderneming, gespecialiseerd in droogmiddel, zuurstof absorbers producten bereik dekking van Silican Gel Desiccant, zuurstof absorberende middelen, farmaceutische droogmiddel, klei droogmiddel, Container droogmiddel, actieve kool droogmiddel, verpakking materialen van droogmiddelen en anderen.


In de voorbije 18 jaar van niet aflatende inspanningen, Chunwang vormde een industrieel patroon van diversificatie en schaalontwikkelingen. Chunwang heeft moderne industriële installaties, professionele apparatuur, hooggekwalificeerde managementteams en ervaren technische saffs, The Chunwang merkartikelen hebben een volwassen markt, zowel in de binnenlandse en overzee en beroemd in droogmiddelgebied helemaal over de wereld geweest.

 

We hadden de ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, BSCI en Walmart audits doorstaan. Onze producten voldoen aan ROHS-certificering en andere certificaten. Met de geavanceerde laboratoria, productieapparatuur en inspectieapparaten, is Chunwang nu een van de meest uitgebreide productievestigingen voor adsorptieseries in China.


FAQ:

Vraag: Wat is Vochtigheidsindicatorkaart?

EEN: Een vochtigheidsindicatiekaart (HIC) is een kaart waarop een vochtgevoelige chemische stof is geïmpregneerd zodat deze van kleur verandert als de aangegeven relatieve vochtigheid wordt overschreden.

Vraag: Wat is het product dat kan worden vergeleken met de vochtigheidsindicatiekaart om het beste effect te bereiken?
EEN: In feite kan al het droogmiddel overeenkomen met de vochtigheidsindicatiekaart, maar in de elektronische veldkeuze is de Montmorilloniet kleidessicatiemiddel de beste keuze voor dit soort droogmiddel dat op grote schaal wordt gebruikt. Elektronische producten, vaak wanneer mensen een vochtigheidsindicatiekaart kopen, zouden ze de eerste keer om de Montmorilloniet Kleidessicant te denken.

Vraag: Hoe zit het met uw service?
EEN: Het is zeker dat onze service het beste is, daarom heeft ons bedrijf vele overzeese klanten de producten van ons bedrijf bezeten en onze producten geleverd aan Wal-Mart, ZTE enzovoort. Wij staan ​​te popelen om u en uw behoeften te dienen. Probeer ons en u zult het verschil merken.


Vraag: Kun je OEM accepteren?

A: Ja, OEM is beschikbaar.


Vraag: Kunt u het gratis monster aanbieden?

EEN:   Natuurlijk kan het monster gratis worden gemaakt.certificering:

631352690_992.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van stippenkobalt en halogeenvrije vochtindicatorstrips in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: stippen kobalt en halogeenvrije vochtigheid indicatorstrips, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek