Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Medicinale Cannabis relatieve vochtigheid controle verpakkingen 62%

Medicinale Cannabis relatieve vochtigheid controle verpakkingen 62%

Elke persoon in de supply chain van cannabis – uit zaad te roken – gewoon moet begrijpen hoe belangrijk vochtigheid controle is aan het productieproces. 2 manier vochtigheid controle pakken kunnen de medische kruid Relatieve opslagvochtigheid houden op een constant niveau.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails
  • Behoud van de juiste vochtigheid is van vitaal belang bij de bescherming van de kwaliteit van kruiden medicijnen, en de kwaliteit van de sigaar. 2-weg vochtigheid controle pakketten zal voorkomen dat het verlies van aroma en de wenselijk terpenen. Als de terpenen verloren zijn dit zou kunnen leiden tot 10% van biologische gewichtsverlies, vermindering van smaak en kruiden potentie beschadigd. Houd u kwaliteit, smaak en aroma vers met 2-weg vochtigheid packer. In het ideale geval gebruiken voor de opslag en de belangrijkste genezen proces.

 

  • Geen gevaar voor besmetting, alleen zuivere damp passeert het membraan. Deze composietsteen vezel stabilisator houdt kruidengeneeskunde kwaliteit tegen een stabiele vochtigheidsgraad wanneer goed gebruikt, die van essentieel belang bij het handhaven van de kwaliteit. Het beste deel over het feit dat ontworpen vezel, als u per ongeluk het membraan scheurt gewoon weggooien. Omdat de vezel niet zal lekken. Wacht niet tot uw biologische producten al te droog zijn, en riskeert gunstige verbindingen.

 

  • Ook geschikt voor sigaren wanneer verpakking. Er is nul onderhoud met 2-weg vochtigheid controle-pakketten. Een evenwichtige relatieve vochtigheid kan maanden duren indien behoorlijk gebruikt. Met behulp van 2-weg packet in een luchtdicht recipiënt kunt u opslaan en voel me zeker dat u de juiste omgeving voor uw behoeften. Groot voor genezen proces voor bereikten goede vocht- en onderhouden van 63% RH. Afhankelijk van huidige inhoud vocht, en wanneer u start uw genezen proces zal bepalen hoe lang het duurt om balans bij 63% RH.

 

  • Werkt perfect met het inblikken van potten, Quart Mason Jars, kleine luchtdichte vaartuigen, reizen bussen en kleine humidors. Deze pakketten kunnen passen perfect en worden gebogen of gevouwen indien nodig.

 

  • Voeg gewoon een pakket aan uw luchtdichte, en vergeet over het totdat het wordt opgetuigd. Wij adviseren omzetten in een verse pakket om 2-3 maanden. Het wordt opgeslagen in een luchtdichte warmte verzegelde verpakking wanneer u eerst ontvangen. Hierdoor kan het jaren duren, zolang het is bewaard op een koele donkere plaats. Zodra u het pakket moet u het pakket opslaan in een kleine luchtdicht recipiënt of een luchtdichte zak opent, is een opgenomen.

  • 8.jpg

9.jpg

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van medische cannabis relatieve vochtigheid controle packs 62% in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: medicinale cannabis relatieve vochtigheid controle packs 62%, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek