Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Huis > Nieuws > Inhoud
De functie van droogmiddel verpakkingspapier
- Aug 06, 2018 -

Het droogmiddel-verpakkingspapier moet een hoge sterkte, permeabiliteit en smeltlasbaarheid hebben. Tegenwoordig zijn de belangrijkste droogmiddelverpakkingsdoeken filterpapiertype, niet-geweven stoffen, composietpapier, netpapier, OPP-textiel en Tyvek-papier enz. Om de papiersoorten te kiezen, moeten we deze naar eigen goeddunken en producten bezitten.

Het filterpapier heeft de prestaties van goede luchtdoorlaatbaarheid, maar aslek. Het is geschikt voor silicagel van kleine verpakkingen, montmorillonietklei niet, omdat montmorillonietklei niet zo sterk genoeg is en gemakkelijk as kan lekken.

Niet-geweven stof is luchtdoorlatend, kleefstof, maar laat ook gemakkelijk as lekken. We gebruiken normaal niet-geweven textiel om silicagelparels te verpakken, nauwelijks montmorillonietklei. Het net geweven papier is een ideaal verpakkingsmateriaal. Het heeft goede permeabiliteit, hoge sterkte, goede stofdichte prestaties en brede toepassing. De prijs ligt in het midden tussen composiet en Tyvek.

Het Aiwa-papier is vergelijkbaar met OPP in transparante weergave. Het is zeer goed in permeabiliteit, glad oppervlak en smeltlasbaarheid. Omdat de inkt van binnen kan worden afgedrukt, dus het is zeer veilig in voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Het DuPont-papier, beter bekend als Tyvek, is een ideaal weefsel voor het inpakken van droogmiddel

hoge sterkte, vouwweerstand, scheurweerstand, antistatisch, goede permeabiliteit en andere functies. Bovendien is het Tyvek-papier stofdicht, zeer geschikt en mooi voor het inpakken van droogmiddel. Het is dus een beetje duur in prijs.

Bij het kiezen van de papieren, moeten we ook volgens de industrie en grammen. Grote gewicht droogmiddel verpakking nodig stoffen die hoge sterkte prestaties heeft, elektronica product moet overwegen anti-stof en statische prestaties; Voedingsmiddelen en geneesmiddelen, veiligheid, schoon en sterk; metalen, ambachtelijke producten, permeabiliteit en continue verpakking, treksterkte, snijdende taaiheid van de verpakkingsmaterialen.