Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Huis > Nieuws > Inhoud
Wat duiden Droogmiddelen aan
- Aug 06, 2018 -

Het aangeven van silicagel droogmiddel ook naam kleur veranderde droogmiddel. Bij het absorberen van water, zal de kiezelgelparel zijn oorspronkelijke kleur in een andere kleur veranderen. Gewoonlijk zijn er blauwe, oranje en andere kleuren die silicagel droogmiddelen aanduiden. Daarnaast kunnen we ze verdelen met Cobalt en Cobalt vrije types.

what are indicating desiccants.jpg


Het normale blauwe silicagel droogmiddel bevat kobaltchloride, dat na adsorptie in water van kleur kan veranderen in roze. We moeten inhalatie en contact met voedsel vermijden omdat het giftig is. En het kobaltvrije blauwe silicagel droogmiddel bevat Congo rood dat gewoonlijk als indicator op basis van zuur is. Het originele blauw zal in de PH-waarde van 3,5 tot 5,2 veranderen, als de toestand alkalisch is, zal het blauw naar rood gaan, indien zuur, blauwpaars.

Het kobaltvrije oranje silicagel droogmiddel is milieuvriendelijker (na adsorptie verandert het oranje in donkergroen). De belangrijkste reden voor het veranderen van de kleur is dat het droogmiddel een bestanddeel van methylviolet bevat dat van kleur verandert (van oranje geleidelijk naar donkergroen), afhankelijk van de PH-waarde tussen 0,13 en 0,5.