Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

300cc zuurstofopvangers Sachet ijzerpoeder Ingrediënt

300cc zuurstofopvangers Sachet ijzerpoeder Ingrediënt

Toepassingen Voedsel: cake, maancake, beslag, gebak, enz. Voedsel voor huisdieren: kattenvoer, hondenvoer, visvoer, enz. Dierlijke producten: beef jerky, pork breast, bacon, ham, gedroogde eend, enz. Geroosterde zaden en noten : zonnebloempitten, meloenzaden, pinda's, pijnboompitten, pistache, hazelnoot, walnoot, enz. Gedroogde ...

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

toepassingen
Eten : cake, maan cake, battercake, gebak, etc.
Voedsel voor huisdieren : kattenvoer, hondenvoer, visvoer, etc.
Dierlijke producten : beef jerky, pork breast, bacon, ham, dried duck, etc.
Geroosterde zaden en noten : zonnebloempitten, zaden van meloen, pinda's, pijnboompitten, pistache, hazelnoot, walnoot, enz.
Gedroogde vruchten en groenten : rijst, gierst, pinda, zaden, enz.
Gefrituurd voedsel : gefrituurde aardappelschijfjes, gebakken sperziebonen, etc.
Zeevruchten : gepelde garnalen, gedroogde vis, geroosterde filet, inktvis draad, etc.
Kruidengeneesmiddelen : ginseng, biologische medicijnen, verschillende gezondheidsmedicijnen.
Anderen : thee, tabak, documenten, schilderijen, elektronica, apparatuur.WAT IS ZUURSTOF ABSORBER?

Lucht bevat ongeveer 20% zuurstof. Zuurstof is een zeer actief element dat neigt te combineren met vele andere elementen en verbindingen. Hoewel zuurstof essentieel is voor levende organismen, heeft het vaak een negatief effect op voedingsmiddelen en metalen. Oxidatie beïnvloedt allerlei soorten producten. Het zorgt ervoor dat voedingsmiddelen hun versheid verliezen en dat metalen verslechteren. Chunwang Zuurstofabsorptiemiddel, dat gereduceerd ijzervermogen bevat voor het absorberen van zuurstof, zeolietdeeltjes die water bevatten met kleine hoeveelheden zoutzuur (een anorganisch zuur), halogeenelementen en natriumchloride voor het versnellen van de absorptie van zuurstof. Bij plaatsing in een productverpakking absorbeert het slectief zuurstof,   vermindering van de zuurstofconcentratie in de verpakking tot minder dan 0,1% in 12 tot 24 uur.

Het desoxidatiemechanisme van Chunwang Oxygen absorber is een chemische reactie van ijzer, waarbij ijzermoleculen worden gecombineerd met zuurstof. De chemische reactie produceert Fe2O3, 3H2O en is volkomen veilig.   Chunwang-desoxidanten zullen de frisse geur en smaak van voedsel niet verwijderen.

 


Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 300cc zuurstofabsorberende sachetijzerpoeder-ingrediënten in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 300cc zuurstof absorbers zakje ijzeren poeder ingrediënt, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek