Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Spier-en skeletaandoeningen, GMP 30cc voedsel beschermer tas zuurstof Absorber Packet in levensmiddelen

voedsel beschermer tas zuurstof absorber packet in voedsel met behulp van papier als de vervoerder die voorbewerkte met de vloeistof van alcohol en citroenzuur is. Het heeft de kenmerken van de krachtige anti-bacteriële en meeldauw-proof, sterke aanpassingsvermogen aan het gebruik van voorwaarden en hypermoderne technologie. Het is een ideale behoud oplossing voor voedsel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Spier-en skeletaandoeningen, GMP 30cc voedsel beschermer tas zuurstof absorber packet in levensmiddelen

Korte inleiding:
·Met behulp van papier als de vervoerder die voorbewerkte met de vloeistof van alcohol en citroenzuur is, heeft de beschermer van het voedsel de kenmerken van de krachtige anti-bacteriële en meeldauw-proof, sterke aanpassingsvermogen aan het gebruik van voorwaarden en hypermoderne technologie. Het is een ideale behoud oplossing voor voedsel.
·Werken principe: Het voedsel beschermer vermag geleidelijk afgeven anti muf stof die een onzichtbare beschermende laag vervolgens rond het voedsel in het pakket zal vormen. De onzichtbare beschermlaag kan voorkomen dat en een scala aan schimmel, bacteriën en andere putrefying bacteriën doden. Ondertussen, kan het helpen het voedsel vers te houden door het absorberen van gratis water in levensmiddelen om de water activiteit die een belangrijkste is factor die de houdbaarheid van voedsel.
·Ingrediënten:eetbare alcohol, citroenzuur, papier vel

Toepassing:
banketbakkerswerk: maan gebak, ijs taarten, crystal maan taarten, Miao Fu taart, Europese taart, Chiffon cake, brood, vrouw cake, koekje, taro taart, noedels en enzovoort
Gedroogde visproducten: Gegrilde visfilets, gegrilde paling stukken kabeljauw filets, inktvis zijde, gedroogd vlees, gedroogde abalone en paddestoelen enz.

Opmerkingen:
1. Gelieve te overwegen verscheidenheid van voedsel, waterinhoud, water activiteit en verpakking grootte om de grootte van de juiste producten te kiezen
2. de suggestie voor het verpakkingsmateriaal: OPP/PE, OPP/CPP, PET/CPP etc.
3. Houd het bij het gebruik te vermijden vervluchtiging gestapeld
4. Gelieve te gebruiken het binnen 15 minuten wanneer open het pakket, de rest, verzegelen het zo spoedig mogelijk
5. dit type geldt niet voor olie lekkage ernstige producten, gebruik onze anti-olie type zuurstof absorber
6. Houd het weg van brand, bewaar deze op een koele, goed geventileerde plaats voor opslag
7. deze producten is alcohol vervat, misschien enig effect hebben op smaak van het voedsel
8. dit product is niet giftig, maar niet eten.

food perserver .jpg

oxygen absorber sachet.jpg


Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van spier-en skeletaandoeningen, gmp 30cc voedsel beschermer tas zuurstof absorber packet in voedsel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.

Hot Tags: Spier-en skeletaandoeningen, GMP 30cc voedsel beschermer bag zuurstof absorber packet in voedsel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek